daha iyi olmalı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
yavaşşşşşşş..aymanı hüso ile hasan ın durumuyla kıyaslayanları ilginç buluyorum..
ayman ziyadesiyle işlevsel bi futbolcu..çok işimizze yarıyo valla..iki maçı da izledim tv den. kayseri maçında bizdeki en iyi isimdi ve 40 yıllık trabzonlu gibi oyandı adam..bugün de o kara rağmen parçaladı valla adam..tebrikler ayman.sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
evet ben anlamiyorum aymani begenmemek futboldan anlamamakla esdeger yazdigin benzetme cok guzeldiİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaymana laf atan arkadaşlar futboldan anlamıolar bence,
ayman =emerson
Yorum
-
alındığında tepki gösterdim ama şimdi- maçtan sonra balinin de dediği gibi- koşmasıyla mücadelesiyle hüseyine çok faydalı oldu, hüseyinin üzerindeki yük kalktı ve gerçek hüseyini biraz olsun seyrettik maçta, demek ki neymiş, ön yargılı olmayacakmışsın, ayrıca hüseyin de kazmanın teki değilmiş...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
vay be hasan neymiş de kıymetini bilememiş biz o zaman:-)İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasanın biraz daha soğukkanlısı .başka da bir farkı yok.Burdan çıkan ders :Özgüven denilen şey çok önemli futboldasevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
SÜPER,SÜPER.
ilk gündeme geldiğinde hep şüpheyle baktık burun kıvırdık ama Ayman oynadığı futbolla gönüllerimizi kazanmaya başladı bile teşekkürler Ayman.
kapı gibi derlerye aynen öyle çok top kesip çok oyun bozuyor Hüseyin in performansınıda artırdığını düşünüyorum.hep böyle devam et başarıların daim olsun.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum