Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugüne kadar ne yaptı ki şimdi ne yapsın?Sıradan bir futbolcu.Hasan'dan hiçbir fazlası yok.Her maç sarı kart görüyor.Al adamını da git Ziya Doğan.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ayman çok güçlü bir futbolcu gözlediğim kadarıyla bi de istekli bir futbolcu benim fikrimce hasandan kat kat daha iyi bir futbolcu

Yorum

• aynen ts icin varını yogunu ortaya koyo yoksa o macta hasan olsa yokcatan gol yemiştik ayman sahada gezmedigi yer kalmadı cok iyi bi futbolcu..
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bence de deli gibi sağa sola koşuyor, saldırıyor, top kapmaya çalışıyor.. E iyi de bunları bizdeki tü kaka dediğimiz Hasan da Hüseyin de yapıyor sayılır. Ne anladık bu işten? Zaten Hasan'dan Hüseyin'den farkı olsaydı bugün Ceyhun, Yusuf muhabbetleri dönmezdi sanırım.

Ayman'ı Ankara canlı olarak Gençler'in maçlarında onlarca defa izledim, zaten anca bu kadar oynuyordu. E o zaman biz bu adamı niye aldık? Hırslı mırslı diyoruz; bundaki hırs da Hasan'daki tırıs mı? Niye bu kadar para döktük?

Bendeki de salaklık gerçi. Trabzonspor'un transfer politikasında mantık arıyorum. Suç bende.
          Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• arkadaslar ben bu transfere karsıydım evet hemde kımsenın olmadıgı kadar bu kadar sıradan bır futbolcu almamalıyız dıyordum ve macada gıttım ve ınanın sızı bılmem ayman olmasaydı bız kayserıden bı dort daha yerdık ben begenıyorum huseyın den kat kat ıyı bır futbolcu tartısmam kesınlıkle ama hasn baska belkı ondanda ıyı olabılır ama hasan trabzonsporun muhtarıdır ayman ıyı ısler yapacak bundan emın olun
            Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orta sahada millet pas atabilecek bi adam buldu artık.Millet kafasını kafasını kaldırdığında Hüseyini görüp pas atacak ikinci bir alternatif aramasına gerek kalmayacak gibi.2-3 maç sonrasına bence daha iyi olur.
              işin özeti kanımca budur..eveeeeeeeeet diye haykırıyorum..
              sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugüne kadar ne yaptı ki şimdi ne yapsın?Sıradan bir futbolcu.Hasan'dan hiçbir fazlası yok.Her maç sarı kart görüyor.Al adamını da git Ziya Doğan.
                hasan bugüne kadar ne yaptı ki?..üstelik hasandan daha iyi olduğu su götürmez bi gerçek..sırf trabzonun çocuğu die bu kadar sahiplenmeyin şu adamı nolur..ortasahada nasıl mücadele ettiğinin ,bastıgını görmemek için kör olmak gerekiyo sanırım..üstelik hasandan daha iyi bi pas alışverişi var..
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• ayman iyi güzel nereye kadar !!!!
                  Bordomavi.net

Yorum

• on tane aymani hasana degismem elin aymani oynayacagina hasanim oynasin ne artisi var merak ediyorum bu adamin hasandan bekleyip gorecez

Yorum

• Aaaa yeter amaaaaa

Yorum

• ayman artık bu takımın banko oyuncusudur
                        ayrıca senden özür diliyorum ayman
                        oynamadan hakkında kötü yorum yaptığım için
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Tebrik ederiz iyi savaşçı oyununun devamını diliyorum..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ayman da iyi oynadı Hüseyinle iyi ikili oldular
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• tebrikler ayman helal olsun
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ayman vasatın üstündeydi
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim