Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• djokaj da ilk macında süperdi bakalım sürekliliği sağlayabilecekmi

Yorum

• Ayman daha da iyi olur.3 günlük antremanla takımla bu kadar uyum sağladığı göz önüne alındığında bence daha çok katkı sağlayabilir.
      Onun gelmesine en fazla Hüseyin sevinmiştir bence.Adam artık rahat rahat oynuyor.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• bugün gerçekten iyiydi güzelde paslar attı inşallah ilerleyen haftalarda daha da iyi oynar
        -1461 TRABZON-

Yorum

• 2.bir tolunay bekliyorum senden hadi koçum üzme bizi ne olur

Yorum

• bende gelmesine olumlu bakmıyordum ama okuduğum yazılara bakılırsa çok ii performans sergilemiş TRABZONSPOR um başarılı olacaksa ben herzman yanılmaya razıyım

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende gelmesine olumlu bakmıyordum ama okuduğum yazılara bakılırsa çok ii performans sergilemiş TRABZONSPOR um başarılı olacaksa ben herzman yanılmaya razıyım
              sadece sen değil genelde olumlu bakmadık bende dahil ama dediğin gibi biz yanılmaya razıyız yeterki dünkü oynadığı gibi oynasın başarılı olsun ve takım düzelsin.dün çok iyimiş Hüseyin le iyi anlaşmışlar inşallah daha da iyi olurlar.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Herkes yanılmaya razı. Ama milletin sıkıntısı Ayman'ın kalitesinden ziyade yaş-yarım sezon sonra serbest kalması-verilen para. Ama yinede sonuç olarak ilk maçın gazı değilse cuk oturmuş transfer. Hatta sanki Risp Ayman'ın bonus'u gibiydi))))))))) Risp'te oturursa iyi olacak inşallah.

Yorum

• ilk maçında gayet iyi oynadı ona burun kıvıranları utandırdı

Yorum

• bu adam süpermiş yahu neden daha önce gelmedi
                    adam kesinlikle takımın bel kemiği oldu çıktı
                    artık hüseyin aymanın tozunu yutar
                    defansın önünden top alıp oyun kurması
                    ortadaki oyunu boş kanatlara dağitması
                    top sıkışınca hemen müdahele edip oyun açması
                    kalemizin önünde birebir mücadeleyle yaptığı defans
                    bütün bunlar hemde ilk maçta
                    bu adam
                    çanavar çanavar

Yorum

• evet Ayman ın gelişi en çok Hüseyine yaramış gibi gözüküyor, gerçekten dün Hüseyin çok rahattı ve uzun zamandan sonra pozitif futbol oynadı... BU daha ilk maç uyum sorunun uçabuk atlacağından bahsetmiştim Ayman ın çünkü aynı ligin futbolcusu ben iyanıltmadı inşallah böyle devam eder...
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• nolduu sizeee degerli arkadaslar adamı yerden yeere vurdunuz daha gormeden etmeden yazıp cızdınız ziyanın askı bilmem ne die ziya hocanın getirdigi oyunculardan tolga adem hangisi kotuydu ayman da rispte kotu degil gorceksniz
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bence iyi oynadı...ilerki maçlardada iyi oynayacağa benziyor......

Yorum

• Çok iyiydi dün akşam...Hüseyin abimizin yükü hafifledi en azından...Uyum sorunu diye bir problem görmedim açıkçası..Demek ki biz kendimize ne kadar yakın bulduysak onu yıllardır bizde oynayacak diye,o da kendimni yakın bulmuş takıma Adam uyum sürecini imzaya kadara tlatmış çok şükür Hoşgeldin aYMAN
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• dün gibi oynarsa bu takimda her zaman yeri var.yalniz djokaj da ilk macinda süper oynamisti ama sonuc malum.

Yorum

• Ayman ve Risp'i almak için Marce'yi sattık ya. Hani bizde çoook tepki verdik...İyi olmuş valla
                                Gençler'de nasıl oynuyıdun pek bilmiyodum açıkcası ama dün ilk kez çıktığın Avni Aker'de ben kendi adıma beğendim seni Ayman.Attığın her top yerini buldu.Daha doğrusu nereye atacağını iyi biliyodun. Gökdeniz'i kaç kere gördün boşken. Defansa da yardımın oldu. Umarım bu devam eder bu şekilde ayman. Bizim isme değil başarıya ihtiyacım var.
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim