djokaj da ilk macında süperdi bakalım sürekliliği sağlayabilecekmi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ayman daha da iyi olur.3 günlük antremanla takımla bu kadar uyum sağladığı göz önüne alındığında bence daha çok katkı sağlayabilir.
Onun gelmesine en fazla Hüseyin sevinmiştir bence.Adam artık rahat rahat oynuyor.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
sadece sen değil genelde olumlu bakmadık bende dahil ama dediğin gibi biz yanılmaya razıyız yeterki dünkü oynadığı gibi oynasın başarılı olsun ve takım düzelsin.dün çok iyimiş Hüseyin le iyi anlaşmışlar inşallah daha da iyi olurlar.İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende gelmesine olumlu bakmıyordum ama okuduğum yazılara bakılırsa çok ii performans sergilemiş TRABZONSPOR um başarılı olacaksa ben herzman yanılmaya razıyımŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
bu adam süpermiş yahu neden daha önce gelmedi
adam kesinlikle takımın bel kemiği oldu çıktı
artık hüseyin aymanın tozunu yutar
defansın önünden top alıp oyun kurması
ortadaki oyunu boş kanatlara dağitması
top sıkışınca hemen müdahele edip oyun açması
kalemizin önünde birebir mücadeleyle yaptığı defans
bütün bunlar hemde ilk maçta
bu adam
çanavar çanavar
Yorum
-
evet Ayman ın gelişi en çok Hüseyine yaramış gibi gözüküyor, gerçekten dün Hüseyin çok rahattı ve uzun zamandan sonra pozitif futbol oynadı... BU daha ilk maç uyum sorunun uçabuk atlacağından bahsetmiştim Ayman ın çünkü aynı ligin futbolcusu ben iyanıltmadı inşallah böyle devam eder...TrabZonguldaklı...
Yorum
-
nolduu sizeee degerli arkadaslar adamı yerden yeere vurdunuz daha gormeden etmeden yazıp cızdınız ziyanın askı bilmem ne die ziya hocanın getirdigi oyunculardan tolga adem hangisi kotuydu ayman da rispte kotu degil gorceksnizİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Çok iyiydi dün akşam...Hüseyin abimizin yükü hafifledi en azından...Uyum sorunu diye bir problem görmedim açıkçası..Demek ki biz kendimize ne kadar yakın bulduysak onu yıllardır bizde oynayacak diye,o da kendimni yakın bulmuş takıma
Adam uyum sürecini imzaya kadara tlatmış çok şükür 
Hoşgeldin aYMAN
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Ayman ve Risp'i almak için Marce'yi sattık ya. Hani bizde çoook tepki verdik...İyi olmuş valla
Gençler'de nasıl oynuyıdun pek bilmiyodum açıkcası ama dün ilk kez çıktığın Avni Aker'de ben kendi adıma beğendim seni Ayman.Attığın her top yerini buldu.Daha doğrusu nereye atacağını iyi biliyodun. Gökdeniz'i kaç kere gördün boşken. Defansa da yardımın oldu. Umarım bu devam eder bu şekilde ayman. Bizim isme değil başarıya ihtiyacım var."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum