Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayman kulübümüzün büyüklüğünün farkında olarak buna yakışır şekilde elinden geleni yaptın savaşçı stilini beğeniyorum bundan sonraki kulübünde sana başarılar diliyorum kocaelisporda oynarkende gitmeni istemedim şimdi de kalmandan yanaydım ama gönderilmeninde çok büyük bi kayıp olduğunu düşünmüyorum şuaki kadroda alternatifin mevcut Yolun açık olsun Ayman ABDELAZİZ
    HAMİ_41

Yorum

• standart bı topcuydu..gitmesi bi açıdan ii olduu..yınede hizmeti içinn diğer arakdaslar gıbı bende teskkur ederımm...
      BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Gelmesini hiç istememiştim.Ne yalan söyleyeyim beklediğimden daha iyi çıktı.Ama yine yeterli değildi.Ankaragücü maçında attığın gol hatırlanman için yeter.Hakikaten o golü nasıl atmıştı?Kariyerinde başarılar dilerim.Teşekkürler...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yolun açık olsun
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bence Ayman bu senenin yedek kulübesinde düşünelecek adamlardan birisiydi. Yolun açık olsun diyorum Ayman.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• kiymetli bir futbolcu idi degerini gittikten sonra anlayacagiz.güle güle insallah bizde bulamadigin basarilari gittigin yerde bulursun
              Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Yaptıkların için teşekkürler,Yapamadıkların için sen sağol...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ankaragücü maçında attığı golü asla unutmayacağım...yolun açık olsun....

Yorum

• yolun açık olsun herşey için teşekkür

Yorum

• güle güle ayman

Yorum

• Kim ne derse desin ben seni seviyordum.Umarım her istediğin yerine gelir ve ömür boyu mutlu olursun.Hizmetlerin için teşekkürler.
                        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Giden Dur Demek Olmaz Kendi İstegiyle Gidiyor Yolu Acık Olsun
                          Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• yolun acık olsun ayman trabzonda adam akıllı top oynamadın zaten şimdii agzımı acmıyayım bi başlarsam senin hakkındakii yorumlarıma bitiremem
                            SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• yolun açık olsun hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz .bizde oynadığın dönemde sadece kasap olmaktan başka ne yaptın
                              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• biçer döver gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim