Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güle güle Ayman, yolun acik olsun. Gittigin klüpte gözlerim üzerinde olacak eger bulabilirsen....
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• yolun acık olsun ayman...
      Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• Güle güle Ankaragücü'ne attığın golü unutmayacağız. Bir de rakip takımın futbolcularının en ufak bir gerginlikte olayla alakan olsa da olmasa da sana saldırmalarını unutmayacağım ben. Hizmetlerin için teşekkürler.
        "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• yolun acık olsun ayman...
          HaMSi' nin GöZYaŞLaRı DeNiZDe GöRüLMeZ.TRABZONSPOR AŞKI HİÇ BİTMEZ...

Yorum

• Güle güle Funk-Fucu Attığın uçan tekmeleri unutmayacağız..
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Gittiğine üzüldüm ama kalmanı da çok istemiyordum. Yine de bordomaviyi giydin, en azından bize ve formaya saygısızlık yapmadın, sahip çıktın... Her şey için teşekkürler, başarılar...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Güle Güle Ayman ... Bordomavi formayi giymek her insana nasip olmaz bunun degerini bil.. Yaptigin hizmetten ötürü tesekkürler ... yolun ve bahtin acik olsun ...

Yorum

• sanırım artık kesinleşmiş.

güle güle ayman nediyelim...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ayman iyi veya kötü trabzonsporda iyi niyetiyle mücadele etmiştir.hemen arkasından laf söylemek bize yakışmaz.

Yorum

• Mantalite'nin savaşçı neferleri birer birer gidiyor ve sıra Ayman'a geldi.
                      Güle güle Ayman;
                      Umarım ömründe bir kez bile olsa Bordo Mavili formayi giymenin ne kadar büyük bir onur olduğunu bilir ve ömrünün sonuna kadar bu onurla yaşarsın.
                      Sınırlı kapasitene rağmen iyi niyetli mücadelen için çok teşekkürler.
                      Yolun ve bahtın açık olsun.

Yorum

• Yaaa ben Aymanıda seviyordum. Üzüldüm gitmesine.
                        Bi dönem hani sahada ruhsuzların gezdiği dönemde çok iyi maçlar çıkarmıştı.Gol bilem attıydı ya hep demiştim Ayman gol atacak nerdeyse kaleye çok bastırıyo diye ve attıydı.
                        Ben formasının hakkını verdiğini düşünüyorum.
                        Yolu açık olsun.İnşaallah gittiği takımda başarılı ve mutlu olur.

Yorum

• Ziya Doğan'ın isviçre çakısı gibi bir adamdı yahu.

Kötü ve kalitesiz olan kadroda bazı maçlarda iyi oyunuyla göze battı.
                          Ama hepsi bu kadardı...

Diğer kalitesizlerden de biran önce kurtulmak umuduyla.

Yorum

• Bir Abdelaziz gider bir Abdulaziz gelir Aymani fazla benimsemiyordum fakat mucadeliciligini begeniyordum. Umarim gittigi takimda mutlu ve basarili olur. Gule gule Ayman.....
                            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İyi niyeti ile oynadi ve gitti. Bordaomavi forma ile ona oynamak gururdu. Gule gule ayman
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• Yaptıların için teşekkürler sevgili Ayman.Formanın hakkını vermeye çalıştın, geçen sezonki vasat kadroda vasatın biraz üzerine çıkabilen nadir isimlerden biriydin.Bonservis paranı verip de gitmen ayrı bir güzel olaydı.Emeklerin için tekrar teşekkürler.Umarım başarılı olursun.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim