Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zor..Sinan Gümüş'e bakıyorum bir de Beşir'e.. arada dağlar denizler..
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zor..Sinan Gümüş'e bakıyorum bir de Beşir'e.. arada dağlar denizler..
      Aralarında 3 yaş var, 3 yıl önce Sinan'ın yüzüne bakan yoktu, Beşir olmasına olurda ben oldum havasına girerse şimdiden yeni Ergin Keleş olur. Ben şu an a takımda tutulmasını kendisine kötülük olarak görüyorum forma şansı bulamaz. Gidip 1461'de biraz pişip öyle gelmesi lazım.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bakalım Hami fırsat verecek mi.

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zor..Sinan Gümüş'e bakıyorum bir de Beşir'e.. arada dağlar denizler..
          Bakmışken Arda'ya falan da mı baksan
          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Muhammet Besir ve Yusuf Erdogan ve onun gibi oyuncular 1461'e yollanmali diye dusunuyorum.
            Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Çıplak gözle 20 dakika izleyebildim. Daha çnceki maçlardan ve bu videodan izlediğim kadarı ile çok ama çok fazla çalışması gerekiyor.

Tabi birde ona 17 numara giymesini tavsiye eden Yusuf ile fazla dolaşmaması...
              ...

Yorum

• Kesinlikle 1461'e yollanmalı. 1461 yaşını almış topçuların takımı değil, böyle yetenekleri Trabzonspor'a hazırlama yeri olmalı. A takımda yeterli süreyi alamayacağı için kendini geliştirmesi çok zor olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Futbol Koordinatörümüz Büyükaydın ve futbolcumuz Muhammet Beşir'den açıklama

Futbol Koordinatörümüz Yılmaz Büyükaydın, bugün bazı medya organlarında Muhammet Beşir ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Büyükaydın, “Futbolcumuzun altyapıya gönderilmesi kesinlikle söz konusu değildir. Maç kadrosunda yer almayan futbolcumuz Muhammet, U21 takımımızla, Beşiktaş U21 karşılaşmasında sahadaydı. Bizim maç kadrosunda yer almayan futbolcularımızı, maç eksiği olmasın diye bir alt takımlarımızda oynatıyoruz.

Muhammet de bu haftaki kadroda olmadığı için bu şekilde rutin bir uygulamaya tabi tutuldu. Hem dün hem de bugün A takımla birlikte idmana çıktı. Ortada ne bir kriz ne de başka bir şey var. Basın mensubu arkadaşlarımız eğer doğru bir haber yazmak istiyorlar ise bize sorabilirler. Kendilerine bir telefon kadar yakınız” diye konuştu.

Futbolcumuz Muhammet Beşir ise, “Hocalarımız oyuncularını bazen kadroya alabilir bazen almayabilir. Karar tamamen hocamızın inisiyatifindedir. Bu sadece benim için değil tecrübeli futbolcular için de geçerlidir. Bize, alınan karara saygılı olmak düşer. Ben daha 19 yaşında bir gencim ve Trabzonspor’un evladıyım. Burada huzurum ve mutluluğum yerinde. Daha çok çalışarak takımıma faydalı olmak istiyorum. Hakkımda doğru olmayan haberleri yapanları kınıyorum” ifadelerini kullandı.

En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 18:51.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• TFF'nin Tam Saha dergisiyle güzel bir röportaj olmus

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=24824

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ulan efsanemsi hami zamanında Egonla kibirle teknenin başını yakıp bu takımdan uzaklaştırdın eğer yine kendini bişey sanmandan ötürü gelecek vaadeden oyuncuların başını yakıyorsan iki cihanda iki yakan bir araya gelmesin
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Tam da bu zamanlarda hırsını ikiye katlayıp daha çok çalışmalısın aslanım. Başarılı insanların hikayeleri hep aynıdır hiç değişmez. İnanç, hırs, çalışmak ve hedefini belirlemek.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• biraz bekle

seneye ne hami kalır ne efsanesi

sende kumaş varsa seneye doğru ellerde daha iyi yerlere gelirsin
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İleride büyük bir patlama gerçekleştirmezse pek parlak bir futbolcu olacağını zannetmiyorum fakat şuana kadar izlediğim maçlarda, forvetteki en diri futbolcu Beşir'di. Bunca zaman oynayan forvetlerin beceriksizliği sebebiyle ilk 11 çıkmayı hak ediyor. Oynatılmaması adaletsizlik.

Yorum

• Şu iddiasız dönemde oynatmayacağız da ne Zaman oynatacağız ?
                              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Sadi hoca yedek oynatarak gol atmasına vesile olurken hami sırf egosu yüzünden oynatmiyooor. Feda dedik ligi kaç hafta önce attık hami sırf inatçı yüzünden oynatıyor sırf Sadi hoca çıkardı diye.
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim