Bu yeni ortaya çıkan futbolcuların saçlarını "tarz" yapıp bi bok yememelerinden nefret ettim.Saçınıza gösterdiğiniz alakayı topa gösterin ulan !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Beşir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim beklentim yok, çok fazla gaza geldi hemen herkes ama ben kıpırtı göremedim...İnşallah yanılırımSadi hoca ile ligi kasıp kavurduğu ! zamanda da söylediğim gibi.."en fazla" PTT topçusu , orada oynaması bile çok zorİlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezor..Sinan Gümüş'e bakıyorum bir de Beşir'e.. arada dağlar denizler..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
hocam bende k.paşa maçı öncesi son maçın iyi oyna demiştim ama demeki forumu takip etmiyorİlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi hoca ile ligi kasıp kavurduğu ! zamanda da söylediğim gibi.."en fazla" PTT topçusu , orada oynaması bile çok zor
inşallah tez zamanda bu ve bunun gibi yeteneksizlerin altyapıdan kovulması dileğiyle....(bu altyapı olaylarıda araştırılmalı torpil var gibi hani hep derler ya adamın olmayınca futbolcu olamıyosun bunu kanıtlar gibi altyapımızdan gelen futbolcular bi kaçı hariç tabii.. )
En son mustyde tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:39.
Yorum
-
Urfada ne yapıyor şuanda hocam?İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Demir, Suk ve N'doye'a verilen süreleri hak ediyordu. Eminim daha çok gol atardı. En azından 9 haftada 2 gol atabilirdi. Bizim forvet üçlüsünün ligdeki gol sayısı kaç ki?Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Bizim takımda oynayamayanları geçtik kiraladıklarımızın da oynayamayanları kahraman olmaya başladı..İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUrfada ne yapıyor şuanda hocam?
Yorum
-
biraz umitliydim ama kendisi baris memis yolunda ilerliyor onada güle güle zaten elimizde 3 tane gereksiz var birde bunu cekemeyiz. Insallah geri gelmez bu kafalaYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
2.Golü Üstadım....İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün siftah yapti
Türkiye Kupası 3.turunda Tepecik'ede 1 golü vardı.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum