Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yeni ortaya çıkan futbolcuların saçlarını "tarz" yapıp bi bok yememelerinden nefret ettim.Saçınıza gösterdiğiniz alakayı topa gösterin ulan !!!

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim beklentim yok, çok fazla gaza geldi hemen herkes ama ben kıpırtı göremedim...İnşallah yanılırım
      İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zor..Sinan Gümüş'e bakıyorum bir de Beşir'e.. arada dağlar denizler..
      Sadi hoca ile ligi kasıp kavurduğu ! zamanda da söylediğim gibi.."en fazla" PTT topçusu , orada oynaması bile çok zor
      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadi hoca ile ligi kasıp kavurduğu ! zamanda da söylediğim gibi.."en fazla" PTT topçusu , orada oynaması bile çok zor
        hocam bende k.paşa maçı öncesi son maçın iyi oyna demiştim ama demeki forumu takip etmiyor inşallah tez zamanda bu ve bunun gibi yeteneksizlerin altyapıdan kovulması dileğiyle....(bu altyapı olaylarıda araştırılmalı torpil var gibi hani hep derler ya adamın olmayınca futbolcu olamıyosun bunu kanıtlar gibi altyapımızdan gelen futbolcular bi kaçı hariç tabii.. )
        En son mustyde tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:39.

Yorum

• takımının değişmesi lazım devre arasında acilinden . yoksa forma giyemeden sezonu tamamlayacak .
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Az evvel, kupa macinda Tepecikspor'a karsi golünü atti.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hayirli olsun
              ins bu bir serinin baslangici olur
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• M. Demir, Suk ve N'doye'a verilen süreleri hak ediyordu. Eminim daha çok gol atardı. En azından 9 haftada 2 gol atabilirdi. Bizim forvet üçlüsünün ligdeki gol sayısı kaç ki?
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  M. Demir, Suk ve N'doye'a verilen süreleri hak ediyordu. Eminim daha çok gol atardı. En azından 9 haftada 2 gol atabilirdi. Bizim forvet üçlüsünün ligdeki gol sayısı kaç ki?
                  Urfada ne yapıyor şuanda hocam?
                  Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Urfada ne yapıyor şuanda hocam?
                    Bizim takımda oynayamayanları geçtik kiraladıklarımızın da oynayamayanları kahraman olmaya başladı..

Yorum

• Ergin Keleş'in yarı yeteneğinde dahi olsaydı biraz ümitli olurdum belki ama maalesef üzerine bir şey koymadığı gibi yetenekleri de çok sınırlı.
                      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Ünal Karaman'ın Muhammet Beşir hakkında söyledikleri çok manidar:
                        -Şaşkınlık içindeyim. Muhammet’i büyük umutlarla aldım. Çıkış yapmasını istiyordum ama kendini dev aynasında görüyor. Böyle devam ederse kaybolur gider.

Yorum

• Aynı kafayla devam ediyor yani.Yazık.

Yorum

• biraz umitliydim ama kendisi baris memis yolunda ilerliyor onada güle güle zaten elimizde 3 tane gereksiz var birde bunu cekemeyiz. Insallah geri gelmez bu kafala
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• dün siftah yapti
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dün siftah yapti
                                2.Golü Üstadım....

Türkiye Kupası 3.turunda Tepecik'ede 1 golü vardı.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim