İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Beşir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
haydaa yattara barış memişle takılıyordu.aynısı olmaz inşallah.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusu abisinden biraz uzak dursun. Okey oynayacak zaman değil. Çalış, çok çalış, daha fazla çalış.
Yorum
-
Kulüp tarihinde en genç gol atan 5.oyuncu oldu...
1.Oktay Derelioğlu 1992 yılında FB maçında attığı gol sırasında 16 yaş 10 ay
2.Hami Mandıralı 1986 yılında Samsunspor'a attığı gol sırasında 17 yaş 6 ay
3.Mehmet Cemil Altın 1970 yılında Beykoz'a attığı gol sırasında 17 yaş 9 ay
4.Barış Memiş 2008 yılında Kasımpaşa'ya attığı gol sırasında 18 yaş 2 ay
5.Muhammet Beşir 2015 yılında Eskişehirspor'a attığı gol sırasında 18 yaş 11 ayTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ben beğenmedim,bence başarılı olamayacak,çünkü gördüğüm kadarıyla tembel bir oyuncu.18 yaşında Trabzonspor forması ile maça girdikten sonra yerine girdiği Cardozonun 2 katı kadar istekli ve mücadeleci olmasını beklerdim,ama o 15 dk boyunca yürümeyi ve yalancı pres yapmayı tercih etti.
Yorum
-
hayirli olsun
muhammette güzel olan bence öyle üstün bir yetenege sahip olmadigini bilmesi
cok calisirsa bir olic, mandzukic olabilir
gevsek takilirsa bir memis bilen olamayacaktir
ins.böyle devam eder ve herkesi sasirtir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
tamam bos kaleye attida bizler bos kaleye atamiyanlari da gördük en azindan genc bu oyuncu ayni gol ndoye atsaydi gol atti diye sevinirdi. Yinede hersey kendindeya calisip iyi oyuncu olur yada diger gencler gibi kaybolur hersey kendi elindeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum