Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

10 kişi kalmış takıma karşı yanında CARDOZO ile oynasa ölürmüydük .
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yorumlardan anladilgi üzere ptt te gönderilen birşey olmaz damgalar vurulmuş ismi muhammedinho olsa ortalık yikilirdi.

Yorum

şu çocuğu burak sahtekarını benzetmeyelim

benztecek topçu mu yok kulüp tarihinde

biri de kulağına fısıldasın örnek alacaksa idol seçecekse daha karakterli topçuları seçsin

küfür eder gibi

her yerde görüyorum

yok yeni burak yok ona benziyor yok onu örnek alıyor tüküreyim burağına
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

genç oyuncularımız hep hayal kırıklığı yarattı onun için heyecanlanamıyorum . parayı bulan gevşiyor ..

Yorum

Kendisini aramış Burak , benden daha iyi olacaksın demiş , sağolsun , zarif bi hareket.

Yorum

Hadi uşak rizeye de at bi tane de N'doye golcü görsün
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Bence yanlış adamı referans aldı kendisine.. Ronaldo'yu referans al kardeşim. Güçlen.. Çok güçlen ve vurduğunu devir.. Ama hızını da kaybetme.. Şut çalış.. Serbest Vuruş çalış.. Mantalite kas.. Güçlen.. Güçlen
                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

fiziği oynamaya müsait, gelecek görülüyorsa atacaksın sahaya bu kadar düşünmemek lazım.ben müller'in 19 yaşınddaki halini de hatırlıyorum.kim bu kazma ne işi var münih'de diyordum. adam 1 sene içinde evrim geçirdi, iki sene sonra dünya kupasında golleri sıraladı.

Yorum

Beyler yapılan yorumlar hep iyi yönde..macı izlemedim. gol atti diyemi böyle konusuluyor yoksa az cok top oynadi mi?

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler yapılan yorumlar hep iyi yönde..macı izlemedim. gol atti diyemi böyle konusuluyor yoksa az cok top oynadi mi?
                      Sekiz dakikada cok birsey belli olmaz futbolcunun yeteneginden ama bence, biraz cekingec olmasina ragmen, cabaladi ve golünüde atti.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O an ordaydım. Üçlü çektirdikten sonra formasını verdi ama o kalabalığın içinde bize nasip olmadı [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Korkarım attığı gol sonu olacak...

Yorum

• İnsanı karakteri güzeldir bundan eminim ama bu kadar by17e özenmesi ne bileyim itici geliyor.Biraz özgün olsun.Oyun tarzı tabiiki benzeyebilir buna normal ama utanmasa soyadını da yılmaz yapacakmış gibi bir tarzı vardı
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Tebrikler..
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim