Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ufuk Şentürk | Kulüp Doktoru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Benim anlamadigim konu bu adam taa iho zamaninda Agustos ayinda gelmis klübe, Usta ile pek alakasini çözemedim
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anlamadigim konu bu adam taa iho zamaninda Agustos ayinda gelmis klübe, Usta ile pek alakasini çözemedim
      He yaa, haklısınız Yine de hayırlı olsun tabi
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Milli takıma falan mı geçti bi haber gördüm ama Almanca olduğu için anlamadım?

Edit: resmi sitede de yayınlanmış özür görmemişim
        En son Ahmet Ulusoy tarafından düzenlendi; 19.03.2016, 19:02.
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

milli takıma niye gitti, onur için mi?

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            milli takıma niye gitti, onur için mi?
            Takima Doktorluk yapmasi icin gitmis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Milli takıma gitmesi çok abartılacak bir durum değil. BJK'nin de doktoru milli takıma gidiyor. Sıkıntı kendisi milli takımdayken antrenmanlarda kimin doktor olarak çıkacağı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu bakar artık...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Bayan olduğu için 2 üniversite mezunu yabancı meşeili Türk vatandaşı bir fizyoterapisti kabul etmemiş doktor kişisi.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayan olduğu için 2 üniversite mezunu yabancı meşeili Türk vatandaşı bir fizyoterapisti kabul etmemiş doktor kişisi.
                  cok dogru karar
                  chelseanin bu seneki halinin suclusu o bayan doktordu

man.u. dada bi ara basin sözcüsü olan kadin yüzünden neler olmusdu

normal hayattan 25 genci kesip kadinlarlan yasatirsan olacagi budur

kimse yanlis anlamasin, kadinlar bunda sucsuzdur
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cok dogru karar
                    chelseanin bu seneki halinin suclusu o bayan doktordu

man.u. dada bi ara basin sözcüsü olan kadin yüzünden neler olmusdu

normal hayattan 25 genci kesip kadinlarlan yasatirsan olacagi budur

kimse yanlis anlamasin, kadinlar bunda sucsuzdur
                    50 yaşındaki bayan fizyoterapist çalıştırmak 25 genci nasıl hayattan kesmekle bağdaştırılabiliyor şaşırıyor doğrusu ? sizin gibi sığ beyinlerle aynı forumda olduğum için utanıyorum.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

İrade özgürlüğü var herkes istediği kişi ile çalışabilir.
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

50 yaşındaki bayan fizyoterapist çalıştırmak 25 genci nasıl hayattan kesmekle bağdaştırılabiliyor şaşırıyor doğrusu ? sizin gibi sığ beyinlerle aynı forumda olduğum için utanıyorum.
                        Belki yaşınız yetmeyebilir ama İbrahim Ege'nin 12 sene önce Trabzonspor'a yaşattığı utanç ve akabinde yaşananları anlatmaya gerek yok sanırım...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

yazdigimi yanlis anladin

25 genci meslegi normal hayattan kesiyor
                          kamplarda, vs.. sen onlari kadinlarlan kilitlersen orada bisey olmamasi cok zordur
                          onlarda insan, sporcu,...
                          en güc verici besinlerlen vs... yetistirilen genc erkekler
                          kadin okadar gencin icinde güclü irade göstersede o gencler bunu nekadar becerecektir

sig düsünceye gelince
                          art niyetli okudunki yazdigimdan bukadar yanlis anlam cikardin
                          gencligine verip geciyorum
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Almanya'ya döndüğü için görevi bırakmış.. Oturmuş bir sağlık ekibi bizim için iyi bir durumdu.

Başkan'ın sağlık sektörü lideri olması sebebiyle bu durumu zararsız atlatacağımızı umuyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim