Milli takıma gitmesi çok abartılacak bir durum değil. BJK'nin de doktoru milli takıma gidiyor. Sıkıntı kendisi milli takımdayken antrenmanlarda kimin doktor olarak çıkacağı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu bakar artık...
Bayan olduğu için 2 üniversite mezunu yabancı meşeili Türk vatandaşı bir fizyoterapisti kabul etmemiş doktor kişisi.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
cok dogru karar
chelseanin bu seneki halinin suclusu o bayan doktordu
man.u. dada bi ara basin sözcüsü olan kadin yüzünden neler olmusdu
normal hayattan 25 genci kesip kadinlarlan yasatirsan olacagi budur
kimse yanlis anlamasin, kadinlar bunda sucsuzdur
50 yaşındaki bayan fizyoterapist çalıştırmak 25 genci nasıl hayattan kesmekle bağdaştırılabiliyor şaşırıyor doğrusu ? sizin gibi sığ beyinlerle aynı forumda olduğum için utanıyorum.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
50 yaşındaki bayan fizyoterapist çalıştırmak 25 genci nasıl hayattan kesmekle bağdaştırılabiliyor şaşırıyor doğrusu ? sizin gibi sığ beyinlerle aynı forumda olduğum için utanıyorum.
Belki yaşınız yetmeyebilir ama İbrahim Ege'nin 12 sene önce Trabzonspor'a yaşattığı utanç ve akabinde yaşananları anlatmaya gerek yok sanırım...
yazdigimi yanlis anladin
25 genci meslegi normal hayattan kesiyor
kamplarda, vs.. sen onlari kadinlarlan kilitlersen orada bisey olmamasi cok zordur
onlarda insan, sporcu,...
en güc verici besinlerlen vs... yetistirilen genc erkekler
kadin okadar gencin icinde güclü irade göstersede o gencler bunu nekadar becerecektir
sig düsünceye gelince
art niyetli okudunki yazdigimdan bukadar yanlis anlam cikardin
gencligine verip geciyorum
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum