Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serge Akakpo

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir iki kritik top kaçırdı fakat iyiydi yine.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence gayet yerinde müdahalelerde bulunuyor. Bu paraya bu şartlarda harika.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Neye göre iyiydi canlar? Allah aşkına beni ikna edin. Nasıl iyi oluyor? Kaleci 8 net kurtarış yapmış, nasıl bir defans oyuncusu iyi olur? Skor taraftarı olmayın, lütfen.

Yorum

• Adamsın Akakpo. Aynen devam.

Yorum

• Valla hâla Antep maçında neden oynatılmadığını düşünüyorum. Yerinde olsam Mustafanın 11 başladığı takımda yedek kalmaktansa ayrılmayı tercih ederim.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• haftaya aytaç cezalı olduğuna göre ramazan da sakat olur muhtemelen okayla beraber liberoda oynar okay da tırt olduğuna göre haftaya çok büyük iş düşecek kendisine umarım full motivasyonla çıkar maça

buradan muharrem başkana seslenmek istiyorum adamın alacağı falan varsa verin hemen zaten bişey almıyor motive edin adamı
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neye göre iyiydi canlar? Allah aşkına beni ikna edin. Nasıl iyi oluyor? Kaleci 8 net kurtarış yapmış, nasıl bir defans oyuncusu iyi olur? Skor taraftarı olmayın, lütfen.
                Gol atan oyuncu her zaman iyidir. Bize özgü değil bu, ülkenin genel durumu bu
                www.x.com/zykmda

Yorum

• 10 numaramız baksın topa nasıl vurulurmus görsün akakponun attığı golde.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Takımın en iyi stoperi.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Zam isterük
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Helal be...
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hakiki öz evlat,sözleşmesi uzatılmalı.

Yorum

• valla senelik 44 bin Euro'ya bal gibi stoper derim ben . gelecek sezon ki yapılanma için iyi bir yedek bence. 100 bin Euro ver kenarda dursun 2 - 3 sezon
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Siyah İnci mübarek....
                              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla senelik 44 bin Euro'ya bal gibi stoper derim ben . gelecek sezon ki yapılanma için iyi bir yedek bence. 100 bin Euro ver kenarda dursun 2 - 3 sezon
                                Hocam zaten kazanıyor 100 bin euro 44 bin yarım sezonluk maaşı yani bu adam 1461'de 88 bin euro kazanıyor artı maç başıyla 100 bin euroyu geçiyor, tabi maç başı 1461'de var mıydı onu bilmiyoruz Her türlü ucuz tabi, Yumlu sevicilerin bedavaya oynuyor tezini çürüten koca yürekli adam
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim