Kariyer sadece transfer edilirken baz alınan referanstır ondan sonrası performansa bakıyor. Onur belki Trabzonspor dışında kariyer yapmadı ama 10-11 ve 13-14 sezonunda ligin en iyi kalecisiydi. Hatta 13-14 sezonunda savunmamız yeteri kadar sağlam olmadığından, 10-11 sezonundan çok daha iş düşmüş ve yediği daha fazla gole rağmen adından daha başarılı bir sezon geçirmişti. Zaten çoğumuzun dile getirdiği noktada futbolda dün yok bugün var felsefesi. Onur düşüşte olduğunu ilk kez kendi ağzıyla deklare etti ve kararı hocasına bıraktı. Ama geçen hafta başkan, Göztepe maçının ardından da asbaşkan ve hocası Onur'a sonuna kadar sahip çıkıyor. Bunun sebebi 2 yıldır para alamamış olması da gösterilebilir. Üzülerek söylemeliyim ki ben Esteban'ın kariyer yerine yatarak para kazanma yoluna gittiğini düşünüyorum. Ben ne yaparsam yapayım formayı Onur'dan alamam deseydi çoktan takımdan ayrılırdı...
Kariyer yapmak için bir becerin olacak, yatarak kariyer yapan bırak futbolcuyu insan bile yok. Yatarak kariyer planlaması yapacak adam takım mağlupken oyundan götünü sallaya sallaya çıkan Muhammet Demir'i 80 metre kovalayıp tokatlamaz, Onur beyimiz gibi 4 yedimi formayı çıkarıp taç çizgisine koyar.
Ben de aynı kanaatteyim de hoca böyle düşünmüyor sanırım. Bir de hem estebanın bu maçta iyi olması hem uğurcanın milii maçta iyi kurtarışlar yapması ilginç oldu. Herkes oynamak istiyor demek ki. İnşallah faydalarını görürüz
Yorum