Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatali goller yedigi dogru'dur. Ama o maclari kim hatirlamak istiyor ki ?
    Rezil bir defans hatti vardi.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kariyer sadece transfer edilirken baz alınan referanstır ondan sonrası performansa bakıyor. Onur belki Trabzonspor dışında kariyer yapmadı ama 10-11 ve 13-14 sezonunda ligin en iyi kalecisiydi. Hatta 13-14 sezonunda savunmamız yeteri kadar sağlam olmadığından, 10-11 sezonundan çok daha iş düşmüş ve yediği daha fazla gole rağmen adından daha başarılı bir sezon geçirmişti. Zaten çoğumuzun dile getirdiği noktada futbolda dün yok bugün var felsefesi. Onur düşüşte olduğunu ilk kez kendi ağzıyla deklare etti ve kararı hocasına bıraktı. Ama geçen hafta başkan, Göztepe maçının ardından da asbaşkan ve hocası Onur'a sonuna kadar sahip çıkıyor. Bunun sebebi 2 yıldır para alamamış olması da gösterilebilir. Üzülerek söylemeliyim ki ben Esteban'ın kariyer yerine yatarak para kazanma yoluna gittiğini düşünüyorum. Ben ne yaparsam yapayım formayı Onur'dan alamam deseydi çoktan takımdan ayrılırdı...
      Kariyer yapmak için bir becerin olacak, yatarak kariyer yapan bırak futbolcuyu insan bile yok. Yatarak kariyer planlaması yapacak adam takım mağlupken oyundan götünü sallaya sallaya çıkan Muhammet Demir'i 80 metre kovalayıp tokatlamaz, Onur beyimiz gibi 4 yedimi formayı çıkarıp taç çizgisine koyar.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Umarım önümüzdeki maç hakkı olan formayı alır.

Yorum

• Reyiz belki seni çağırıyor olabilirler. Şimdi koşmaya başlasan iki haftada verirsin bir şeyler
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kaleye geç de alem kaleci görsün.
            • Memento mori

Yorum

• Onur'dan kötü bir performans sergilemesi İMKANSIZ.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Aldığı para kadar performans sergilesin yeter

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• göreve hazırmısın estaban ?
                  TEKKEBALL

Yorum

• Hazır ol!..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      göreve hazırmısın estaban ?
                      İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hazır ol!..

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sanchez kaçırmış. Bu kurtarış Esteban'a fener maçı için moral olur

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanchez kaçırmış. Bu kurtarış Esteban'a fener maçı için moral olur
                          Uğurcan oynayacak diye biliyorum ben ama
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Vagner Love'den yediği bacak arası golden sonra kendisine güvenim yok.

Uğurcan'a zaten hiç güvenmiyorum. Düzgün bir kaleci bulmalıyız. Çok geç kaldık.
                            En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 17.11.2018, 13:45.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğurcan oynayacak diye biliyorum ben ama
                              Esteban Şili maçında baya pozisyon çıkarmış formda dönüyor, Uğurcan'ı oynatarak fantaziye girmemek lazım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Esteban Şili maçında baya pozisyon çıkarmış formda dönüyor, Uğurcan'ı oynatarak fantaziye girmemek lazım.
                                Ben de aynı kanaatteyim de hoca böyle düşünmüyor sanırım. Bir de hem estebanın bu maçta iyi olması hem uğurcanın milii maçta iyi kurtarışlar yapması ilginç oldu. Herkes oynamak istiyor demek ki. İnşallah faydalarını görürüz
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim