Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de aynı kanaatteyim de hoca böyle düşünmüyor sanırım. Bir de hem estebanın bu maçta iyi olması hem uğurcanın milii maçta iyi kurtarışlar yapması ilginç oldu. Herkes oynamak istiyor demek ki. İnşallah faydalarını görürüz
    Hakeden kimse formayı sırtına geçirmesi lazım. Artık bu takımda parayı kamyonla götürüp vasatı aşamayan üstüne de takımı karıştıran oyuncuların yeri olmamalı.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakeden kimse formayı sırtına geçirmesi lazım. Artık bu takımda parayı kamyonla götürüp vasatı aşamayan üstüne de takımı karıştıran oyuncuların yeri olmamalı.
      Açıkçası uğurcanın yeteneklerine güveniyorum ama şu lanet maçta riske edilebilir mi emin olamıyorum. Neyse artık inşallah hoca hakkaniyetli bir karar verir de kimse üzülmez
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Uğurcan yerine tercih ederim. Ortası olmayan bir kaleci. İyi oynadı mı çok iyi oynuyor. Bir Sivas maçı vardı hatırlarsınız Okay'la kazanmıştık. Esteban neler neler yapmıştı. Kötü oynadı mı da berbat oynuyor, bakınız 7-0 ve 6-0lık maçlar...
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Estaban dan adam gibi bir performans bekliyorum bu adam iyi cikarsa onurla gecen yillara hayiflanacaz.kova cikarsa onur diyecegiz hersey bu adamin elinde hayirlisi bakalim

Yorum

• 15. Dk korkup oyun kenarına gelirse çok gülerim. Kova.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Efsane olmaya hazirmisin??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Esteban oynamalı

Alexis Sanchez'in penaltısıni kurtrması ilahi bir göz kırpma olmuş camiaya

Ugurcan'lık mac değil
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• uğurcan'dan çok daha iyi kaleci. 1. kaleci olmaz ise e adama sorarlar niye göndermediniz o zaman diye?

tecrübesi var, kaleyi almayı şu aşamada o hakediyor.

Yorum

• O da 5 -6 yemisti cok bisey beklemeyin
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• 6-7 yemişti..

Oynarsa umarım şikecilerin vurduğunu tutar.

Yorum

• Bu maç Esteban oynasın.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• iyi bir kaleci değil...kaleyi uğurcan almalı

Yorum

• Uğıurcan da iyi bir kaleci değil. En azından milli maç falan oynadı bi ritmi vardır.

Uğurcan'ı kazanabiliriz gibi yaklaşıyorsunuz ama kaybededebiliriz. Erken gibi.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi bir kaleci değil...kaleyi uğurcan almalı
                              Abi Uğurcan iyi bir kaleci mi peki

İkisi de iyi kaleci değil bana sorarsan ama tecrübe faktörü ile Esteban oynasa daha iyi olur gibime geliyor.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Esteban bana göre Türkiye'deki en iyi kaleci.Fırsat ver bakalım adama.

Çok iyi kaleci diye ele avuca sığdırılamayan,kaptan yapılan şahsın ortadan tüydüğü kritik kümede kalma maçlarında da ,fark yeneceği belli olan 17-18 yaşındaki toy çocuklarla çıkılan maçlarda da korkmadan kaleye geçecek yüreği var.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim