İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Açıkçası uğurcanın yeteneklerine güveniyorum ama şu lanet maçta riske edilebilir mi emin olamıyorum. Neyse artık inşallah hoca hakkaniyetli bir karar verir de kimse üzülmezİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakeden kimse formayı sırtına geçirmesi lazım. Artık bu takımda parayı kamyonla götürüp vasatı aşamayan üstüne de takımı karıştıran oyuncuların yeri olmamalı.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
-
Esteban oynamalı
Alexis Sanchez'in penaltısıni kurtrması ilahi bir göz kırpma olmuş camiaya
Ugurcan'lık mac değilİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Abi Uğurcan iyi bir kaleci mi pekiİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bir kaleci değil...kaleyi uğurcan almalı
İkisi de iyi kaleci değil bana sorarsan ama tecrübe faktörü ile Esteban oynasa daha iyi olur gibime geliyor.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Esteban bana göre Türkiye'deki en iyi kaleci.Fırsat ver bakalım adama.
Çok iyi kaleci diye ele avuca sığdırılamayan,kaptan yapılan şahsın ortadan tüydüğü kritik kümede kalma maçlarında da ,fark yeneceği belli olan 17-18 yaşındaki toy çocuklarla çıkılan maçlarda da korkmadan kaleye geçecek yüreği var.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum