Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım arkadaşından küfür mü yardımcıdan azar mı bilemem ama bu işin içinde birşey var. Baş dönme, moral bozukluğu olayı yumuşatmak için atılmış pembe yalanlar.

Yorum

• kimsenin günahını almak istemem. söylediği rahatsızlıklar pek tabi gerçek olabilir. neyse gerekli doktor kontrolü yapılır.

Yorum

• Maçı lig tv si olan GS'lı bir akrabamın evinde izliyordum. 3-0 olduktan sonra ona dedim ki herşey iyi güzel de top kaleye gidecek diye çok korkuyorum bu kadar salak bir kaleci görmedim dedim. Az sonra o saçma sapan golü yedi. Herkes bacaklarının arasından yediğine takmış ondan önemlisi top açılmıştı oyunu takip edip ok gibi fırlasa topu alabilirdi en azından açıyı kapatabilirdi. Onur'a sallayanlar o pozisyon Onur oyundayken gerçekleşseydi Onur çoktan çıkıp topu almıştı. Onur yaptığ açıklamalarla Onur'a laf edip irin kusan arkadaşlara da cevabını vermiş oldu. Esteban kötü kaleci değil çünkü kaleci değil. Kova, Kova,Kova
        En son lizarazu tarafından düzenlendi; 27.09.2017, 16:17. Sebep: ekleme

Yorum

• Yok çenesi kitlenmiş, yok yerlilerden biri küfür etmiş, yok başı dönmüş! Bırakın bu işleri kardeşim!
          Saha dışında veya soyunma odasında ne olduğu ile ilgilenmiyorum. Bu adamın saha içinde ne yaptığı ile ilgileniyorum.
          Hiç hatasını hafifletmeye kalkmayalım! Zira yediği gol çok rezildi! Esteban deyince aklıma ''Güvensizlik'' geliyor.
          Ayakları ve yan toplara çıkışı Onur'dan daha iyi olmasına rağmen maalesef Esteban güven vermiyor.

Yok rakip oyuncuyu serbestçe ceza sahasına sokmuşlar, yok kimse müdahale etmemiş falan geçiniz bunları...
          Evet, rakip oyuncunun ceza sahasına kolayca girmesi ayrıca değerlendirilmelidir. Fakat Esteban'ın olayı çok ayrı!
          Bir kaleci bu kadar böyle bir gol yiyorsa bu pozisyonun daha öncesinde ne olduğuna bakılmaz.
          Kaldı ki bir kaleci o kadar çaprazdan sert olmayan bir şekilde gelen topu tutamıyorsa bıraksın gitsin.
          Esteban o şutu tutamayacaksa başka neyi tutacak? Savunması ve affı olmayan bir hataydı.
          Maalesef bu golden sonra zincirleme hatalarla maçı verdik. Yazık oldu.

Yorum

• Yok başım ağrıyor, yok dötüm ağrıyor diye diye geçen seneki gibi bizi kaosa soktu sezonun içine etti şimdi 6-7 maç seriye bağlayacaksın ki zirveye yaklaşasın, o da imkansız. Hatta Bjk bizi yenince muhtemelen hocayı da kovacaklar sonra yeni hoca arayışları, takımdan gitmek isteyecek olan Sosa ve maaş alamadığı için kazan kaldıracak diğer oyuncularla dağılacak olan güzelim kadro.

Hepsi bu psikolojik sorunları olan besili kahverengi köy tavuğu yüzünden ama suç sende değil, piyasada bedavaya Boffin gibi kaleci dururken sana zam yapıp 700 bin euro dan 2 sene sözleşme imzalatan yönetimle hocada.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yarinda özürsüz antrenmandan uzak kalirsa son ihtar cekilip cuma tek tarafli fesih yapilmali

2,5 milyon tl alip naz yapmak olmaz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hiç bir zaman sevemedim.Ne karakterini ne de kaleceliğini.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Şuraya bak,insan gerçekten hayret ediyor,bugüne kadar en ufak sorunu olmayan,son iki yıllık süreçte Trabzonspor adına en kritik iki maça parası ödenmeyen futbolcular,leş bir kadro ve Hami gibi ne yaptığı belli olmayan Hoca ve yürüyen cehalet İHO ile çıkılan,Sivas ve MİY maçlarında bazı korkaklar gibi ortalıktan kaybolmayan,adam gibi sahada Trabzonspor'u küme düşme hattına sokmamak için sayısız kurtarış yapan adam,çok enteresan bir şekilde kamuoyunda artık kaleyi hak ediyor,1.kaleci olmalı denildiği günlerde ve 3-1 bir biten bir maçın devre arasında yaşadığı gizemli bir olay sonrasında devre arasında maçtan çıkıyor,iki gündür de antremenlara çıkmıyor.

İnsanlar bunu düşünmesi gerekirken,burası vurun kahpeye olmuş.
                  Allah akıl fikir versin.
                  En son sasone tarafından düzenlendi; 27.09.2017, 23:27.
                  • Memento mori

Yorum

• Bu Esteban olayı normal değil
                    Harbiden şeffaf bir şekilde araştırılmalı.

Olayın baş dönmesi vs. olduğuna inanacak kadar aptal değil millet
                    Baş sağlığına ilk katil gelirmiş hesabı Ersun Onur ve Burak'ın dün antremandan önce yaptıkları ortak senaryo bildirisi de şüpheleri tavan yaptı ne yazık ki...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Performansı tartışıldı, iyi kötü yorumlarımız oldu ama sözleşmesini uzatmak yerine iyi ve genç bir yerli kaleci alınmasını tercih ederdim. Zaman zaman forma konusunda hakkının yendiğini söylememiz gerekiyor.

Şimdi de bariz hatalı bir gol yedikten sonra böyle bir durumla karşı karşıyayız. Hata kimde onu da bilmiyoruz. Umarım her şey açıklığa kavuşur.
                      En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 28.09.2017, 04:23.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Psikolojik sorunları varsa ve aşamıyorsa gönderilmeli. Tazminatını da sözleşmesini yenileyen sorumlular cebinden ödemeli.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yok kardeşim havada hizipçilik kokusu alıyorum,çok sıkıntı bu adam ile konuşulmalı sorun nedir diye.Trabzonspor hesabına 42 tane tivit attım cevap verin diye iplemediler.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adamı uyumlu olmaktan başka özelliği olmamasına rağmen kadroda tuttular oda gitti arızaya bağladı
                            Uyumlu olduğunu kim söyledi? 2 senedir sorunsuz diyorlar. Kim ne biliyormuş? Oyuncu psikolojik açıdan sorunlu. Bu 2 yılda kaç defa intihara kalkıştı? Yok yedek olmayı dert etmemiş. Yahu bunun as olmayı dert etmesi lazım. Herhangi bir Anadolu takımı bile oynatsa küme düşürür.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uyumlu olduğunu kim söyledi? 2 senedir sorunsuz diyorlar. Kim ne biliyormuş? Oyuncu psikolojik açıdan sorunlu. Bu 2 yılda kaç defa intihara kalkıştı? Yok yedek olmayı dert etmemiş. Yahu bunun as olmayı dert etmesi lazım. Herhangi bir Anadolu takımı bile oynatsa küme düşürür.
                              eğer dediğin gibi sorunlu ise o zaman onu rehabilite eden her kimse helal olsun diyorum...bunu başardığımızı görmedim çünkü

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer dediğin gibi sorunlu ise o zaman onu rehabilite eden her kimse helal olsun diyorum...bunu başardığımızı görmedim çünkü
                                Maalesef sorunlu. Büyük hata mukavelesini uzatmaktı bana göre. Yerli ve deneyimli ikinci kaleci alıp sezona başlamalıydık. Hakan Arıkan, Serkan Kırıntılı veya en iyisi Tolga Zengin. Yusuf'u Bursa'ya verirken üste biraz fark verip Harun'u da alabilirdik. Onur'un dizler sıkıntılı olduğu için arkasında iyi kaleci olmak zorunda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim