Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kovulması lazım. Hoş 7 yediğinde kovmadık bunu. Üzerine maaşına zam yaptık. Şaka gibi. Futbolcu milleti iş sözleşmeye gelince profesyonel kesiliyor sadece.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada devre arasında kesin olarak öğrendiğim kadarı ile iddia edildiği gibi bayılma vs. olayının yaşanmadığı yönünde. Bu, tepki azaltmak için medyaya servis edilen bir bilgi.

Olayın gerçeğine gelelim. Devre arasına girerken yenen gole çok sinirlenen ve bunu kabullenemeyen yerli ve deneyimli oyunculardan biri küfürler edip üzerine yürüyor. Neredeyse dayak yiyecekken bazı yabancı oyuncular araya girip kurtarıyor. Esteban da maça asla çıkmayacağını beyan ediyor. Zaten maç sonu şehirden ayrılmaya varacak olay profesyonellerin araya girmesi ile kapatılıyor. Teo'nun yaşadığına benzer hadise, yerli oyuncu aynı yabancı farklı.

Bildiğim kadarı ile zaten 3-4 aydır çok büyük sorunlar yaşayıp yaşatan bir kaleci. Uzunca bir süredir psikolojik destek alıyor. Ayıp değil, günah değil. Sözleşme uzatmak zararımıza oldu. Yerli ve deneyimli bir kaleci ile birkaç yıllık mukavele yapıp Onur'u yedekleyebilirdik.

Geçmiş olsun.
      Gerçeklerin tamamı burada.

Yorum

• Olayin aslini bilmeden futbolcumuzu suçlamak bize yakışmaz, esteban kalecilik olarak beklentinizi karsilamamis olabilir ve hatta farkli mağlup olduğumuz maçlardaki tavri da konusulmaya değer ama burada farkli bir mesele var ve muhtemelen yerel basin bunu biliyor olabilir... neler oldu neden oyundan çıktı çok merak ediyorum.

Yorum

• Demiştik bizde yerli çetesi var ve yabancı oyunculara 2. Sınıf insan muamelesi yapıyorlar diye... sportif direktör işte bu işe yarıyor. Ama biz de onun İçin hurma denen köylüyü getirdik o Makama sonra da lav ettik. Bir kulüp çalışanı bir Futbolcu bir maaşlı çalışan kendisiyle aynı pozisyondaki adama nasıl kafasına göre hesap soruyor. Aynısı bana da yapılsa ben de çıkmam... yönetim, teknik ekip bunun hesabını versin. O mafya yerli kimse en ağır cezayı almalı.. eğer öyle ise durum biz maçı devre arası kaybetmişiz zaten geçmişler ola...

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demiştik bizde yerli çetesi var ve yabancı oyunculara 2. Sınıf insan muamelesi yapıyorlar diye... sportif direktör işte bu işe yarıyor. Ama biz de onun İçin hurma denen köylüyü getirdik o Makama sonra da lav ettik. Bir kulüp çalışanı bir Futbolcu bir maaşlı çalışan kendisiyle aynı pozisyondaki adama nasıl kafasına göre hesap soruyor. Aynısı bana da yapılsa ben de çıkmam... yönetim, teknik ekip bunun hesabını versin. O mafya yerli kimse en ağır cezayı almalı.. eğer öyle ise durum biz maçı devre arası kaybetmişiz zaten geçmişler ola...
            Sorun kimse şikeci,karanlık Aziz'e bile ayvallahı olmayan Ersun Yanal bile ya görmezden geliyor ya da onu bile yanına çekecek kadar güçlü.
            Bu Estaban olayı,ciddi bir olay.
            Başkan bile götürür yani,o kadar ciddi.
            Bunu çözmeden sahada bir şey beklemesin kimse.
            • Memento mori

Yorum

• Nou Camp'ın duvarindaki yazi bosa yazilmamış.
              #Dik oyna

Yorum

• Hiç biryere gitmeyecek, hadi yallah!
                En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 25.09.2017, 23:23.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beşiktaş maçı hazırlıkları dün akşam başladı, Antremanda Esteban yok.
                  ŞANLI TRABZON

Yorum

• Onurun yediği hatalı gollerden sonra üzerine yürüsünler bakalım. Bence takımlardaki yerli oyuncu sayısını azaltmalıyız yabancı değil

Yorum

• yine yalanlar anlatildigini gördük
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hep kötü bir kaleciydi.

Yorum

• İki çapraz bağı kopuk oynayan kaleciden;

Kafam bozuk diye oynamayan, idmana çıkmayan kaleciye.

Müstehak kardeşim. Size müstehak. Onur bırakınca bir 10 yıl böyle çer çöple uğraşacaksınız.

Böyle herifler forma giyeceğine genç kalecilerimiz Uğurcan, Arda oynasın razıyım.

Yorum

• kalaci antrenörü azarlamış bunu ,2 gündür de idmana çıkmıyormuş
                            alınganlık mı gösteriyor yoksa başka başka bişey mi var ,hala çözemediler böyle bir meseleyi .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Zamanında boşuna demedik Esteban'la sözleşme yenilemek akıllı bir hamle değil diye.

Yorum

• adamı uyumlu olmaktan başka özelliği olmamasına rağmen kadroda tuttular oda gitti arızaya bağladı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim