İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Rencide oldu o golü yediğinde. İçinden takım arkadaşlarına sövüyordur hâlâ.
Yine de yaptığı profesyonel dışı davranış kabul edilemez, dünyanın sonu mu bir gol yedin? Çıkman değişiklik hakkımızı yedi kale kime kaldı... Böyle adamlar hep bizi buluyor gel de sövme.
Yorum
-
Onur un ennnnnnn kötü haline kurban olayım adam 10 yıldır kalede ve travma yaşattığı tek maç hatırlamıyorum ama Esteban sen neymişsin be abi, korku filmindeki Jason karakteri gibi liğme liğme doğradın bizi. Ulan Aziz Yıldırım ın ajanı mısın, İho mu ayarladı seni ne yaptı resmen 2 senemizi yedin. En güçlü düşmanlarımız bizi bu hallere düşüremedi sen nasıl bir profesyonel(!) çıktın ?!
Bu adam normal değil, yediği goller normal goller değil, sahada duruşu bile normal değil ve biz Boffin gibi bedava yedek kaleci dururken maaşına zam yapıp 700 bin euro dan Esteban a 2 yıl sözleşme imzalattık. Yıllık 700 bin euro maaşa yedek kalecinin kralını getirirdik, orta sahadan frikik golü yiyen ve maçlarda uyuyan kalecinin maaşına zam yapıp takımda tuttuk, aha işte sonuç ortada. Adam takımın da sezonun da içine etti. Zararımızı veya Onur un aldığı 2.2m euro yu şimdi oturun hesaplayın muhasebeci arkadaşlar !!!!
Başı ağrıyormuş, elim ayağım titriyor cayır cayır yaktın bizi senin başına kale direği düşsün, sen nasıl profesyonelsin rezil beceriksiz, hiç mi utanmadın ?!!!En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 22.09.2017, 23:23."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Şu maç devre arasında olan biten açıklanmadan(Estaban'ın takımı sabote ettiği açık ve net ortaya konmadan)bu adama sallamak tıpkı Ersun Yanal gibi birilerine yer açma isteğidir.
Bu adam yedek olduğu gerçeğini kabul etmiş,ona göre oynayan bir adam,kime ne rahatsızlık vermiş,kime ne terbiyesizlik yapmış?- Memento mori
Yorum
-
Öyle çok gol yediğini gördüm kalecilerin,hatta Buffon'un bile.Kaleciler için en zayıf nokta,Vagner bilerek oraya vuruyor zaten.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediği golü mahalle kalecileri yemezdi.
Defansın hatasını adamdan çıkarmayalım,Estaban iyi bir kaleci olduğunu defansın harektsiz kaldığını gördüğünde çıkmaya niyetlenip,Sosa'nın geldiğini görünce kaleyi boşaltmayarak gösterdi.En son sasone tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 00:27.- Memento mori
Yorum
-
Takımı yarı yolda bırakan adamın bu klüpte yeri yok. Çık sahaya istersen 10 gol yeEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 01:11.
Yorum
-
Ersun un açıklamalarının düzmece olduğunu düşünüyorum. Maç içinde başı dönen oyuncu devre arasını beklemez çünkü ölüm riski vardır. Moral olayına da inanmıyorum. 3-0 dan 3-1 e getiren gol kaleciyi yıkmaz kaldı ki birincil hata esteban da değil. Bu olayın açıklığa kavuşması en a Ersun un kovulması kadar önemli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum