Sözleşme uzatılıyor, kap geldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Vakti zamaninda birileri çoktan silmişti bu adami da onlara karşi şöyle bişey demistim. Şimdi görüyorum da biraz değismis gibi fikirler.İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarınki maçta eleştirenlerin hepsini utandıracak. Tek maç üzerinden bir kaleci bu kadar eleştirilmez. Eğer yarın sizin dediğiniz gibi kötü oynarsa ben de hiç bir şey bilmiyorum diyip hepinizden özür dileyeceğim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maalesef eleştirmek ve fermormansini değerlendirmek yerine tamamen siliyoruz fulbolcu flan olmadigini iddia etmeye kadar variyoruz.
Geçen haftalarda da Bero'ya yapildi aynisi. Eminim inşallah o da kamp dönemiyle beraber kalitesini gösterecektir.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yedek kaleci olarak idare eder, müthiş bir özelliği yok. Fazla güvende vermiyor ama sorunsuz bir oyuncu. Ben olsam uzatmazdım ancak hoca ve yönetim takımdaki oyuncu ilişkilerine önem verdiğinden olsa gerek uzatmış. Yabancı oyuncuların paylaştığı her fotoğrafta videoda var Esteban. Neşelide bir tip. Hayırlısı olsun.( ゚д゚)
Yorum
-
Onurla mücadele edemez. Onun yerine daha iyisini bulmalıyız. 7 gol yiyip gülen birinde kaleci olmaz. Şampiyonluk bunun gibilerle cikilmazEn son Hakan tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 19:26.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ben memnunun kendisinden..
Yorum