Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşme uzatılıyor, kap geldi.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Profesyonel futbolcumuz Esteban Alvarado Brown'un sözleşmesinin uzatılması hususunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
      Saygılarımızla,
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ses çıkarmayan yedek kaleci işte ne güzel Ben memnunun kendisinden..

Yorum

• Kalmasın, Uğurcan yedekte dursun diyordum ama Onur'un form düşüklüğünden sonra yedekte tecrübeli bir kalecinin olması gerektiğini anladım.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hayırlısı olsun..

Yorum

• Geçen maçtan sonra bakışım değişti. Hayırlısı olsun.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarınki maçta eleştirenlerin hepsini utandıracak. Tek maç üzerinden bir kaleci bu kadar eleştirilmez. Eğer yarın sizin dediğiniz gibi kötü oynarsa ben de hiç bir şey bilmiyorum diyip hepinizden özür dileyeceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Vakti zamaninda birileri çoktan silmişti bu adami da onlara karşi şöyle bişey demistim. Şimdi görüyorum da biraz değismis gibi fikirler.
                Maalesef eleştirmek ve fermormansini değerlendirmek yerine tamamen siliyoruz fulbolcu flan olmadigini iddia etmeye kadar variyoruz.
                Geçen haftalarda da Bero'ya yapildi aynisi. Eminim inşallah o da kamp dönemiyle beraber kalitesini gösterecektir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yedek kaleciye 750 bin euro verecek lüksümüz yok. Onur'u satip as kaleci olarak düşünüyorsak, şampiyonluk yolunda güvenilecek bir tarafı yok.

Bu rakama sozlesme uzatilmasini dogru bulmuyorum.
                  #Dik oyna

Yorum

• Yedek kaleci olarak idare eder, müthiş bir özelliği yok. Fazla güvende vermiyor ama sorunsuz bir oyuncu. Ben olsam uzatmazdım ancak hoca ve yönetim takımdaki oyuncu ilişkilerine önem verdiğinden olsa gerek uzatmış. Yabancı oyuncuların paylaştığı her fotoğrafta videoda var Esteban. Neşelide bir tip. Hayırlısı olsun.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Ederi en fazla 300 bilemedin 400.000 euro. İnşallah söylenen ücret doğru değildir.

Yorum

• Acele ettiler. 2 kurtarış yaptı diye sözleşme uzattılar 0 güven veriyor. Neyse bakalım.

Yorum

• Ben 700.000 € yillik paraya Kulübe Almanya´dan süper kaleci getirirdim. Bu ne ya. Ne faydasi var bunun takima?

Yorum

• kalmasi isabetli.

Yorum

• Onurla mücadele edemez. Onun yerine daha iyisini bulmalıyız. 7 gol yiyip gülen birinde kaleci olmaz. Şampiyonluk bunun gibilerle cikilmaz
                              En son Hakan tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 19:26.
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ne kaleciymişsin ,helal olsun.
                                Bu adam da ne buldular da sözleşme uzattilar ,anlayamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim