Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iyi oynadı ama geçmişini biliyoruz yutturamaz
Tebrik etmek lazım. Onur'dan bin kat iyi diyen arkadaşlar iyi bir matematik dersinden sonra körling izlemeye başlasın.
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 27.05.2017, 21:20."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
bir pozisyonda rakip prese gelmesine rağmen havadan topu pereira'ya aktardı, top bizde kaldı pozisyonun devamı sağlandı, rakip o anlık oyundan düştü ve topu kolayca ortasahaya taşıdık. bunu onur değil uğur bile yapmaya cesaret edemiyor. en ufak bir karışıklıkta dikiyor topu.
Yorum
-
Türkiyede şu ana kadar izlediğim topu oyuna en iyi sokan kaleci Oscar Cordobaydı. Estebanda ona yakın bir yetenek var, yan topları da iyi sayılır. Fakat son haftalarda performansı düşse bile Onur un yerini alabilecek yeterlilikte görmüyorum.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ben izlediğim yayından ötürü kalecinin değiştiğini görememiştim ve Onur nasıl yaptı onu derken yan topa 15 metre koşup zıplayarak topu alınca bu Onur değil dedim. Onur risk alamıyor o toplarda direk şişirir rakibe geçerdi top.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir pozisyonda rakip prese gelmesine rağmen havadan topu pereira'ya aktardı, top bizde kaldı pozisyonun devamı sağlandı, rakip o anlık oyundan düştü ve topu kolayca ortasahaya taşıdık. bunu onur değil uğur bile yapmaya cesaret edemiyor. en ufak bir karışıklıkta dikiyor topu.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Esteban'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2017'de bitti. Yarınki maçta oynaması sıkıntı yaratmayacak mı ?
Gökçe abi yazmış Twitter'da, ben de TFF'den kontrol ettim sözleşme detayları böyle gerçekten.
Bildiğim kadarıyla kendisiyle sözleşme de uzatmadık.
Ya da kalede Uğurcan olacak yarın.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] Sadece Esteban değil ligde birçok futbolcunun sözleşmeleri 31/5/17'de bitmiş olacak ve bu hafta maçlarında oynayacak.
18 takımlı bir ligi mayıs ayı sonuna kadar bitiremeyen iş bilmez federasyon var, tüm suç onların.
20 takımlı ligler bitmişken bizimkilerin maç plan programları müthiş gerçekten.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Lisans vizeleri sezonluk ya da yarım sezonluk yapılır, sözleşme tarihine göre değil.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum