Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hahaha

Ulan zeki gene yanlış adamı vurdun
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Oynasa kazanmistik. Onurdan bin kat iyi bir kaleci. Fizigi müthis, ayaklari da iyi.

Yorum

• Ayağa 35 metrelik isabetli pasları, 10 metre depar atıp yan top alması Onur da olmayan yetenekler. Ben takımda kalması taraftarıyım...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Iyi oynadı ama geçmişini biliyoruz yutturamaz Tebrik etmek lazım. Onur'dan bin kat iyi diyen arkadaşlar iyi bir matematik dersinden sonra körling izlemeye başlasın.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 27.05.2017, 21:20.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İyiydi, tebrikler Esteban.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Profesyonel değil,ciddiyetsiz kupa maçlarına falan konsantre olmaz.Kalabilir,ama ben Onur'u kesebilecek bir kaleci ararım.

Yorum

• Sanırım Antalya ve Kasımpaşa maçlarındaki yediğimiz farktan ve yaptığı hareketlerden dolayı kafayı takmıştım. Hakkını vermem lazım güven veriyor.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• bir pozisyonda rakip prese gelmesine rağmen havadan topu pereira'ya aktardı, top bizde kaldı pozisyonun devamı sağlandı, rakip o anlık oyundan düştü ve topu kolayca ortasahaya taşıdık. bunu onur değil uğur bile yapmaya cesaret edemiyor. en ufak bir karışıklıkta dikiyor topu.

Yorum

• Türkiyede şu ana kadar izlediğim topu oyuna en iyi sokan kaleci Oscar Cordobaydı. Estebanda ona yakın bir yetenek var, yan topları da iyi sayılır. Fakat son haftalarda performansı düşse bile Onur un yerini alabilecek yeterlilikte görmüyorum.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ilk 11´de sansi hakediyor. onur´dan eksigi yok

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir pozisyonda rakip prese gelmesine rağmen havadan topu pereira'ya aktardı, top bizde kaldı pozisyonun devamı sağlandı, rakip o anlık oyundan düştü ve topu kolayca ortasahaya taşıdık. bunu onur değil uğur bile yapmaya cesaret edemiyor. en ufak bir karışıklıkta dikiyor topu.
                        Ben izlediğim yayından ötürü kalecinin değiştiğini görememiştim ve Onur nasıl yaptı onu derken yan topa 15 metre koşup zıplayarak topu alınca bu Onur değil dedim. Onur risk alamıyor o toplarda direk şişirir rakibe geçerdi top.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Esteban'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2017'de bitti. Yarınki maçta oynaması sıkıntı yaratmayacak mı ?

Gökçe abi yazmış Twitter'da, ben de TFF'den kontrol ettim sözleşme detayları böyle gerçekten.

Bildiğim kadarıyla kendisiyle sözleşme de uzatmadık.

Ya da kalede Uğurcan olacak yarın.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bir kaç kere gündeme geldi o konu ama bitiş tarihi sembolik, sezon sonuna yani son maça otomatikmen uzuyor diye yorumlar yapıldı. Başka oyuncular da vardır diğer takımlarda böyle olan, basında falan polemik konusu olmadı bu durum. Bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] Sadece Esteban değil ligde birçok futbolcunun sözleşmeleri 31/5/17'de bitmiş olacak ve bu hafta maçlarında oynayacak.

18 takımlı bir ligi mayıs ayı sonuna kadar bitiremeyen iş bilmez federasyon var, tüm suç onların.
                              20 takımlı ligler bitmişken bizimkilerin maç plan programları müthiş gerçekten.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Lisans vizeleri sezonluk ya da yarım sezonluk yapılır, sözleşme tarihine göre değil.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim