Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION]
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Ekran Alıntısı.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 46.5 KB 
Kimlik: 11209165 yediği gol oynadığı maç sayısının 1.5 katı olan hollandanın vasat altı takımından gelen bir adamdan ne bekliyorsunuz ki? asıl sorgulamamız gereken yedek kalecimiz neden yabancı? bu arkadaş sorgulanmayacak derecede zaten ne vereceği belli birisi.

Yorum

• Acilen kovulmalı
        En son esra61 tarafından düzenlendi; 01.12.2016, 22:51.

Yorum

• @ selçuk

Söyle canım benim
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @ selçuk

Söyle canım benim
            sen söyle

milleti onura karsi dolduruyordun

bu adam bu maci satmadimi

Ünal Karaman

Yorum

• Hayırlı kazançlar. Hangi siteden oynadı acaba? Yasal mı, kaçak mı?
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen söyle

milleti onura karsi dolduruyordun

bu adam bu maci satmadimi
                Yok sen iyice şizofrene bağladın ben kimseyi kimseye doldurmadım.
                Senin gibi 2 hatalı gol yiyince adam asmaya kalksaydım Onur'un Alanya ve Karabük maçında yediği komedi golleri argüman gösterirdim ama ben öyle yapmadım bu takım baştan aşağı felaket ötesi bireysel olarak kimseyi suçlayamam.

Yorum

Yok sen iyice şizofrene bağladın ben kimseyi kimseye doldurmadım.
                  Senin gibi 2 hatalı gol yiyince adam asmaya kalksaydım Onur'un Alanya ve Karabük maçında yediği komedi golleri argüman gösterirdim ama ben öyle yapmadım bu takım baştan aşağı felaket ötesi bireysel olarak kimseyi suçlayamam.
                  2 mi

6- 7 ben yiyordum

onur o golleri yerken bir futbolcunun yasaycagi en agir sakatliktan dönmüsdü

yazik senin gibilere

adam 6 ayda 3 yüz kizartici maglubiyete neden oldu

Ünal Karaman

Yorum

• türk yedek kaleci gerekiyor
                    https://www.saltanatmt2.com.tr/
                    https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                    https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• İlk olarak endlessdeath tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      türk yedek kaleci gerekiyor
                      yedek kaleci var
                      ugurcan bunlara bes basar

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 mi

6- 7 ben yiyordum

onur o golleri yerken bir futbolcunun yasaycagi en agir sakatliktan dönmüsdü

yazik senin gibilere

adam 6 ayda 3 yüz kizartici maglubiyete neden oldu
                        Senin dünyadan haberin olduğuna ihtimal vermiyorum.
                        6-7 yenilen maçlarda Hami'nin 6-7 paf takım oyuncusu oynatma işgüzarlığını yenilen gollerde geçerli sebep gösteremiyorsun kalkmış beni itham ediyorsun.
                        Bana futbol aklı verecek kadar yetiye sahip değilsin, sen git fevri ispatlalamalar peşinde koş.

Yorum

• 2. gol de girmiş kalenin içine topa atlıyor gerizekalı minik takım kalecisine güvenirim buna güvenmem tek maç kurtardığını hatırlamıyorum
                          HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

Senin dünyadan haberin olduğuna ihtimal vermiyorum.
                            6-7 yenilen maçlarda Hami'nin 6-7 paf takım oyuncusu oynatma işgüzarlığını yenilen gollerde geçerli sebep gösteremiyorsun kalkmış beni itham ediyorsun.
                            Bana futbol aklı verecek kadar yetiye sahip değilsin, sen git fevri ispatlalamalar peşinde koş.
                            Antalyaspor maçında 7 gol yiyen kaleci Esteban, takım arkadaşlarından özür diledi. Özellikle ilk 3 golde büyük hatası olan Kosta Rikalı eldivenin, soyunma odasında, "Konsantrasyon sorunu yaşadım. Kendimi maça veremedim ve gollerden sonra iyice moralim bozuldu" dediği öğrenildi.

adam bile kabul ediyor

Ünal Karaman

Yorum

• ulan deli para vurdun bu maçda komik olmayan komedyen kılıklı kaleci
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Geçen sene rekor goller yiyen kaleci niye tutuluyor ki zaten. Hem de yabancı. Bu kova kaleye geçeceğine uğurcan, furkan, ibrahim hatta arda geçsin. Bu adam niye bekliyor kenarda?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim