[MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen söyleİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ selçuk
Söyle canım benim
milleti onura karsi dolduruyordun
bu adam bu maci satmadimi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yok sen iyice şizofrene bağladın ben kimseyi kimseye doldurmadım.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen söyle
milleti onura karsi dolduruyordun
bu adam bu maci satmadimi
Senin gibi 2 hatalı gol yiyince adam asmaya kalksaydım Onur'un Alanya ve Karabük maçında yediği komedi golleri argüman gösterirdim ama ben öyle yapmadım bu takım baştan aşağı felaket ötesi bireysel olarak kimseyi suçlayamam.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
2 miİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok sen iyice şizofrene bağladın ben kimseyi kimseye doldurmadım.
Senin gibi 2 hatalı gol yiyince adam asmaya kalksaydım Onur'un Alanya ve Karabük maçında yediği komedi golleri argüman gösterirdim ama ben öyle yapmadım bu takım baştan aşağı felaket ötesi bireysel olarak kimseyi suçlayamam.
6- 7 ben yiyordum
onur o golleri yerken bir futbolcunun yasaycagi en agir sakatliktan dönmüsdü
yazik senin gibilere
adam 6 ayda 3 yüz kizartici maglubiyete neden oldu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
yedek kaleci varİlk olarak endlessdeath tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk yedek kaleci gerekiyor
ugurcan bunlara bes basar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Senin dünyadan haberin olduğuna ihtimal vermiyorum.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 mi
6- 7 ben yiyordum
onur o golleri yerken bir futbolcunun yasaycagi en agir sakatliktan dönmüsdü
yazik senin gibilere
adam 6 ayda 3 yüz kizartici maglubiyete neden oldu
6-7 yenilen maçlarda Hami'nin 6-7 paf takım oyuncusu oynatma işgüzarlığını yenilen gollerde geçerli sebep gösteremiyorsun kalkmış beni itham ediyorsun.
Bana futbol aklı verecek kadar yetiye sahip değilsin, sen git fevri ispatlalamalar peşinde koş.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Antalyaspor maçında 7 gol yiyen kaleci Esteban, takım arkadaşlarından özür diledi. Özellikle ilk 3 golde büyük hatası olan Kosta Rikalı eldivenin, soyunma odasında, "Konsantrasyon sorunu yaşadım. Kendimi maça veremedim ve gollerden sonra iyice moralim bozuldu" dediği öğrenildi.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin dünyadan haberin olduğuna ihtimal vermiyorum.
6-7 yenilen maçlarda Hami'nin 6-7 paf takım oyuncusu oynatma işgüzarlığını yenilen gollerde geçerli sebep gösteremiyorsun kalkmış beni itham ediyorsun.
Bana futbol aklı verecek kadar yetiye sahip değilsin, sen git fevri ispatlalamalar peşinde koş.
adam bile kabul ediyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum