Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maç Trabzonspordaki en iyi maçıydı galiba

Yorum

• Sana karsi on yargi olusmusdu. Yanlis dusunmusuz.

Dun sahada takimi sahiplenen 3-4 futbolcudan biriydin.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Dün akşam kendisini gerçekten çok beğendim o korner pozisyonunda üst üste çıkardığı pozisyonlara tepkim . '' Aha bu da onur oldu '' demek oldu ))

hiç zorlanmadan eli ve ayağı ile topu orta sahanın ilerilerine taşıyabilmesi . bizim gibi atağa çıkma konusunda ağır ve yeteneksiz kalan takımlar için bir avantaj ama ne hikmetse kullanmıyoruz !

Douglas' la olan bir pozisyonu vardı gördü herkes . esteban bırak diyor Douglas inadına topa vurdu az daha orada da gol yiyorduk. iki gol de de hatası yok esteban'ın. inşallah formunu bozmaz. kalede sıkıntı yaşamayız şu kalan haftalarda !
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çizgide kalmayıp çıksa iki adım önde dursa alabilir ortayı belki. muslera öyle yapıyor hep, çok zeki kaleci.
          senin stoperin iki rakip futbolcusunun ortasında aval aval bakarken topun gelişine tutmayıp arkasında bıraktığı adam golü atıyorsa kusura bakma da bu kalecinin çizgiden çıkıp top peşinde koşmasını bekleme ! en son yine bi pozisyon da çıktı kaleden douglasın ayağına giden topu almaya . Douglas sağolsun rakibe pas verdi ! az daha yiyorduk golü ! kaleci hatasız oynadı ! kimse bahane aramasın !
          Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İçinden top geçen kaleci. İçi dışı bir, saydam bir kişilik.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senin stoperin iki rakip futbolcusunun ortasında aval aval bakarken topun gelişine tutmayıp arkasında bıraktığı adam golü atıyorsa kusura bakma da bu kalecinin çizgiden çıkıp top peşinde koşmasını bekleme ! en son yine bi pozisyon da çıktı kaleden douglasın ayağına giden topu almaya . Douglas sağolsun rakibe pas verdi ! az daha yiyorduk golü ! kaleci hatasız oynadı ! kimse bahane aramasın !
              hatasız oynadı zaten, pozisyonu yorumluyoruz daha fazla ne yapılabilir diye. kızacak bir şey yok. kale ağzına orta yapılıyor. estaban ön direkteymiş orta yapılırken. kaleyi ortalayıp bir iki adım önde olsa oranın hakimi olur. muslera böyle pozisyon alıyor oraya kimseyi sokmuyor. pozisyon oyunu bu. şu pozisyonda kişisel hata aramak saçma. rakibin kalitesi var takım olarak önde yakalanmamız defansın dengesinin bozulması var.

şu gol takım olarak izlenip analiz edilirse büyük katkısı olur. yusuf'un rakibe basması yanlış, quaresma ile kalması lazım.sonra douglas'ın kararsız kalması yanlış. ya yüzde yüz bir koşu yapıp quaresma'yı çalıma zorlayacak ya da biraz daha yerinde kalıp alanı koruyacak.quaresma'yı içeri girmeye zorlayıp açısını kapatacak. sonra yumlu içerde sadece gomez olduğunu bilip rakipten kopmayacak, yan yana kalmaya çalışacak. en son da estaban'ın yapabileceği şeyleri anlattım.bunlar zincirleme ufak hatalar.nedeni defansın oturmaması.özellikle sol taraf pozisyon almada sıkıntı çekiyordu zaten.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 17:29.

Yorum

• topu oyuna sokuşu harika.dün akşam çok güven verdi,seneye yedek kalmasında sakınca yok.ha bu arada onuru aratmıyor...keşke onur oynasaydı diye yediği gol yok.
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  topu oyuna sokuşu harika.dün akşam çok güven verdi,seneye yedek kalmasında sakınca yok.ha bu arada onuru aratmıyor...keşke onur oynasaydı diye yediği gol yok.
                  kesinlikle. onurdan üstün yanı varsa o da topu oyuna seri ve uzun çok uzun atışlarla sokuşu. adam eliyle bile topu orta sahaya kadar gönderebiliyor. kale yine sağlam çok şükür de. defans orta saha ve hücum bloğu çökmüş

Yorum

• haksizlik yaptik sanki . iyi kaleci . fizigi cok iyi , degajlari cok iyi ve en önemlisi ruhsuz takim arkadaslarinin aksine cokta hirsli .
                    Takimda kalmali .

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haksizlik yaptik sanki . iyi kaleci . fizigi cok iyi , degajlari cok iyi ve en önemlisi ruhsuz takim arkadaslarinin aksine cokta hirsli .
                      Takimda kalmali .
                      aynen öyle yaptık maalesef. ama şimdi bence bu performansı devam ettirmesini beklemeliyiz. Ah Alper boğuşlu şimdi olacaktı ki off. bu adamı casillas yapar satardı

Yorum

• Esteban'a ölümüne sallayanların bu yorumlarını görmek güzel [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Karşı karşıya pozisyonlarda zayıf. Bana güven vermiyor açıkcası .
                          .

Yorum

• Harika mı ? Değil.

Kötü mü ? Hiç degil.

Degajları ve fiziği çok iyi. Maaşıda aşırı değil. Takımı da benimsediği belli. Yedek olarak güven veriyor kalabilir.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Bir yedek kaleci kadar güven veriyor ancak. Bu da yeterli. Ama cidden iyi bir kaleci değil çok kolay ters pozisyonlarda kalabiliyor. Bu da fiziğinden dolayı bir zaafı. Ama kulübe icin yeterli dediğim gibi
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Eger yabanci hakkini kaleciden yana kullaniyorsan, o kaleci Onur´un yedegi degil, Onur´dan üstün olmasi lazim. Bu adam o kalitede degil. Eger yabanci Kaleci alacaksan, Kariyer sahibi tecrübeli yedekligi sorun etmiyecek biri olamsi lazim. Onur olsun diger Kaleciler olsun adamin Tecrübesinden yararlanip birseyler ögrenmesi icin. Bu Kaleci de Esteban degil maalesef. Orta seviye bir Kaleci. Kaleci istiyorsan Almanya´dan alacaksin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim