İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kornerde 1 kurtarisi vardi kayda deger
2. golü kisadan yememeliydi
cavadadan gelen topu eline almasi...
macin basinda elinden sektirdigi, dönüp penalti pozisyonu
ben rahat degilimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 15.03.2016, 22:51."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şu adamın ismini anmayın yav, o kova yüzünden az tartışmadım şu forumda milletleİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir an kalede Tony Sylva var zannettim.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Hafiften tombul tombul benziyor ama. Gomezin pozisyondan sonraki hırslı sevinç anında da Mondragon'a benZettim [emoji3][emoji3]İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adamın ismini anmayın yav, o kova yüzünden az tartışmadım şu forumda milletle
( ゚д゚)
Yorum
-
Bak bak tespitlere bak. [emoji1]İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekornerde 1 kurtarisi vardi kayda deger
2. golü kisadan yememeliydi
cavadadan gelen topu eline almasi...
macin basinda elinden sektirdigi, dönüp penalti pozisyonu
ben rahat degilim
Allahım yarabbim neler var memlekette. Kusura bakmayın ama resmen ıkınıyoruz eleştirebilmek için.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
kusura bakmadaİlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bak tespitlere bak. [emoji1]
Allahım yarabbim neler var memlekette. Kusura bakmayın ama resmen ıkınıyoruz eleştirebilmek için.
Sent from my iPhone using Tapatalk
neyde ikiniyormusum
1 yanlis bilgimi yazdim
yalan yanlismi var
biseyimi abarttim?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum