Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fazla para almıyor, rezalet kaleci değil. Yedek olarak gayet yeterli bence. Onur kalitesinde iki kalecimiz olacak değil sonuçta.
    O kalite de 2. kalecin olamaz zaten hangisi kesip hangisini oynatacaksın illa ki kriz çıkar.. Böylesi iyi
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Ayağı çok iyi,Onur'u çalıştırsın biraz.
      Genel olarak da güven verdi,sorunsuz ve sevimli bir adam kalsın takımda

Yorum

• Esteban sövücüler nerde?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Adamsın
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Çok iyiydi yahu. İçinden Onur çıktı bir an.
            Utandırdın.

Yorum

• Esteban Alvarado

.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yani bu forumun kaleci otoritesi sen misin? Ben de mükemmel gözlemler yaparım bizim ortamdan çocuklar anlatsın sana. Neyse hadi hayırlı geceler. İnşallah bu çocuk biraz daha oynar da utandırır hepinizi. (Gerçi o zaman da iyi kaleci olamaz sizin için)

Utandınız mı?

Yorum

• Geri paslarda başarılı olduğunu daha önce söylemiştik. Onur'a geri pas geldiğinde ister istemez tedirginlik yaşatıyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İyi bir yedek, önceden yazdığım aşağıdaki yorumu tekrarlıyorum.

Esteban konusunda o kadar karamsar değilim en azından Hollanda ve milli takımda tecrübesi ortada. Ona bu kadar negatif bakılmasının sebebi ruh hastası eski yönetimin Onur'un kuyusunu kazmaya çalışması ve sanki bunda Esteban'ın rolü varmış gibi algı oluşması.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Performansı mutlu etti.
                      Helal olsun.
                      Hamiş

Yorum

• bugün cok iyidi , inanilmaz refleksleri vardi .

Yorum

• iki golde de yapılabilecek şeyler vardı. ama ben kaledeyken güvensizlik yaşamıyorum. sürekli oynayınca iyi kalecilik yapar.tek tük oynarsa ancak bu kadar olur.

Yorum

• Bu akşamın belki de tek kazancı. Maçın uzun süre 0.0 gitmesini sağladı.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bugün gerçekten çok iyiydi, hele korner pozisyonunda üst üste çıkardığı iki pozisyon muazzamdı.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.03.2016, 22:21.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iki golde de yapılabilecek şeyler vardı. ama ben kaledeyken güvensizlik yaşamıyorum. sürekli oynayınca iyi kalecilik yapar.tek tük oynarsa ancak bu kadar olur.
                                Yapmayın Allah aşkına ilk golde ne yapsın adam Mustafa'nın dizine çarpıp gidiyor top.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim