Top ağlarla buluşuyor bizimkisi daha yeni atlıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En iyi maçını çıkardı ancak yaptığı kurtarışların 1-2 tanesi hariç olağanüstü olduğunu düşünmüyorum. Önceki maçlarda kaleye her giren gol oluyordu bugün de tam tersi Sivas çok şanssızdı bunu sadece Esteban'a bağlarsak hem ona yük bindirmiş oluruz hem de kendimizi kandırırız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Onur'un yerine alındığını biliyorum. Bu yüzden belki de hep ön yargılı bakacağım sana ama şu an önemli olan takımın başarısı.
Tebrikler iyi maç çıkardın.
Bu arada av peşinde olan arkadaşlara NOT:
""Yendiğimiz"" maçta soluğu ilk burada aldım .Birazdan da KAPTAN'ın sayfaya yazacağım
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Önceliği Gol yememek olduğu için bugün görevini başarıyla ifa etti son 10-15 dk haricinde Sivas ın düzgün şutu yoktu ama son bölümlerde iyi iş çıkarttı
Tutamayacağını düşünüyorsa topu yumruklamak daha doğru yanlış hatırlamıyorsam onur GS maçında yediğimiz golde yumruğa değil tutmaya çalıştı talihsiz bir gol yedik ve hem kendi hem takım devam eden süreçte fazlasıyla yıprandı rakibin kucağına atmadığı sürece yumruklayıp uzaklaştırsın
Oyunu soğutup gereksiz zaman geçirme çabası hoş değil tamam bizm takım top tutamıyor attığın top pozisyon olarak geri dönüyor ama bu sebepten sarı gördün son yarım saatte ha atıldı ha atılacak diye gerildik durduk
Ayrıca iyi olan bir yanı degajda topu iyi atıyor iyi yere indiriyor ama bizimkiler alamadı topu hiç...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bence son derece akıllı hareket etti.ilk yarının özellikle son çeyreğinde Sivas hücumları o kadar sıkılaştıki adeta defansımız bunalmıştı, Esteban'ın ağır hareketleri en azından Sivaslıların sinirlenip kontrolden çıkmalarına neden oldu.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler. Bugün iyiydi. inşallah Onur dönene kadar böyle devam eder.
Not: Trabzonspor'da oynuyorsun sen. 37. Dakikada vakit geçirmekten sarı kart yiyecek kadar küçülme lütfen..Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum