Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keşke gözümüzün önünde bir takıma gitmeseydi yolun açık olsun..
    #50 Jackson Avelino Coelho
    #7Miroslaw Szymkowiak
    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Cavanda gibisini zor buluruz.gs'de hakettiği değeri görecektir,bize Zeki gibi ahlâkı yüksek canavar yiyen adamlar lâzım yaşasın kendi kalesine rövaşata çeken Zeki'ler Yumlu'lar!
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Devamlı bir şekilde başarılı olma ihtimali yok. Bazen iyi oynar İstanbul basını şişirir sadece.
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• iq su düşük bir futbolcuydu gitmesi çok iyi oldu hayrını göremesinler. Gese takımına karşı selçuk burak olayından dolayı hep bir önyargı var ama busefer biz kazıkladık bunları bombayı bıraktık

Yorum

• Yolun açık olsun.İlk zaman ki maçlardaki hızını unutmayacağım.

Yorum

• Ben gitmesinden taraftım Ersun hocanında öyle istemesi bu düşüncemi etkiledi tabi oda istemiyorsa vardir bir bildiği.
              Kendi degerlendirmeme gelicek olursak tamam adam roket gibi firliyor çok hızlı bazen bakiyorsun cok teknik ama mental sorunları var beyinle ilgili bu adamın problemj saatsiz bomba ne zaman patliycagi belli değil.
              Gs ye gitti diye üzülmeyin endise etmeyin kukubun mali durumu ortada elden cikartmak istediğimiz bir futbolcu doğru dürüst talibide yoktu anladığım kadarıyla istediğimiz parayida veriyolarsa gs ms problem değil elimizde kalsa birde maaşı külfet olucak.
              Gs de çokta başarılı olcagini sanmıyorum bir iki hareket yapar elemanlar göklere çıkarır sonra önemli bi maçta rakibe asist yapar kırmızı yer aforoz ederler cavandayi
              HAMİ_41

Yorum

• Kaç tane penaltı yaptırdı, kaç tane top kaptırıp gol yedirdi sayamadım.Başkan iyi yutturdu Gs ye helal olsun

Yorum

• Hami ve Sadi gibileriyle çalışıp emekli olma kararı almadığın için teşekkürler. Gazetelerde iftira boyutuna varacak kadar çirkin haberlerinle karşılaştığın için özür dileriz. Umarım Galatasaray dan sonra yolun açık olur Kara Şimşek

Yorum

• Siyu terlik hırsızı reyiz geri gelme sevmiyoz biz

Yorum

• Bu adam en fazla Galatasaray'ın elinde patlar, geçen sene iki maç dışında top falan oynamadı. İstanbul'un gece hayatı ihya eder onu.

Yorum

• Olcan giderken de güzel kazık atmıştık bunlara. Bu da güzel oldu. Bana öyle geliyor ki seneye de Mustafa'yı itelicez bunlara
                        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: CpVti7dXEAAPkjo.jpg large.jpg 
Görüntülenme: 2 
Boyut: 110.8 KB 
Kimlik: 11208044

Galatasaraya güzel bir kazık attık. Ellerinde patlayacak. İlk geldiğinde 1-2 maç oynadı sonrasında yoktu.
                          Özellikle laubaliliği can sıkıcı idi. Defansta yapmaya çalıştığı çalımlar ve kaybettiği topları unutmayacağım.
                          Ersun Hoca'da istemiyorsa vardır bir bildiği deyip yolun açık olsun diyorum.
                          ...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcan giderken de güzel kazık atmıştık bunlara. Bu da güzel oldu. Bana öyle geliyor ki seneye de Mustafa'yı itelicez bunlara
                            hazır dursun varken ne kadar çöp var ise yollayalım.

üstüne parada veriyor kerizler.

Yorum

• İlk olarak hasancebi81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]10180[/ATTACH]

Galatasaraya güzel bir kazık attık. Ellerinde patlayacak. İlk geldiğinde 1-2 maç oynadı sonrasında yoktu.
                              Özellikle laubaliliği can sıkıcı idi. Defansta yapmaya çalıştığı çalımlar ve kaybettiği topları unutmayacağım.
                              Ersun Hoca'da istemiyorsa vardır bir bildiği deyip yolun açık olsun diyorum.
                              abi bu verdigin istatikde bilen dogru bakarsan assist disi herseyde cavanda üstün

biz cavandayi kötü futbolcu veya yeteneksiz oldugundan satmiyoruz
                              karakteri bozuk oldugundan satiyoruz

böyle kendimizi avutmayalim bosuna
                              cavanda gs i güclendirecektir, ama bizde olmayisi bizi daha cok güclendirecek
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi bu verdigin istatikde bilen dogru bakarsan assist disi herseyde cavanda üstün

biz cavandayi kötü futbolcu veya yeteneksiz oldugundan satmiyoruz
                                karakteri bozuk oldugundan satiyoruz

böyle kendimizi avutmayalim bosuna
                                cavanda gs i güclendirecektir, ama bizde olmayisi bizi daha cok güclendirecek
                                Karşılaştırma yaptığımız futbolcu Sabri Reis dikkatini çekerim Sabri ile karşılaştırmasında bile çok bir farkları yok. Tabi Trabzonsporun bu seneki kötü performansıda oyununda etkili olmuştur ama yinede ben takıma bir katkı sağlamayacağını düşünüyordum. Bu sene takımda düzeni bozan, arkadaşını yumruklayan, sahada umursamaz tavırlar sergileyen kimse olmayacak. Asıl gönderilme sebebi tabiki uyumsuzluğu ve karakteri. Lakin bu adamı 1.8 milyon euroya satmakta (sattığımız takım gs olsa bile) bir başarıdır. O yüzden avunacak yada üzülecek birşey yok. Onu demek istedim.
                                ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim