Yolu açık olsun hedeflerine ulaşmasını isterim. Tabiki kalmasını isterdim ama bizi de iyi bir şekilde temsil edeceğine eminim umarım sonu gs bjk'da falan biten bir serüven olmaz Okay'ınki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Altay'dan 1.5 milyon euro'ya transfer oldu. Bize 3 milyon euro'ya geldi. Şimdi 6 milyon euro. Sıradaki transferini söylüyorum. 12 milyon euro'ya Sevilla ya da valencia.
O seviyede takılır ya da 24 milyon euro'ya ingiltere orta sınıf bir takıma transfer olur. En iyi ihtimal bu. Türk oyuncu için güzel kariyer.
Yorum
-
okay henüz anlasmadi ve düsünme icin memlekete geri döndü
bos vedalar yazacagimiza kalmasi icin baski yapsak daha yararli bisey yapariz
en azindan ayin 20´sini atlatirsak bizim istegimiz olan ücretlere satariz..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ben yukarda teklifimi yaptım. Geçici süreliğine sakatlayalim kendisiniİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay henüz anlasmadi ve düsünme icin memlekete geri döndü
en azindan ayin 20´sini atlatirsak bizim istegimiz olan ücretlere satariz...
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
izmire git yapİlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yukarda teklifimi yaptım. Geçici süreliğine sakatlayalim kendisini
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Öncelikle imza atmasaydı bedava giderdi işini geçelim. İmza atmasaydı Ekici gibi yok olurdu. Kariyer planlaması yapan birisinin orada imza atmama lüksü yoktur.
6 Milyon Euro'dan fazlaya satabilirdik diyoruz ama 6'ya bile zar zor Celta Vigo'ya gidiyor bu da ayrı bir çelişki.
Ozan'ın filan 7 ettiği yabancı sınırlı ülkemizde belki 10-12 milyon Euro ederdi ancak Avrupa'da 6'ya gideceği takım belli işte.
Bizim dediğimiz gibi 12-25-20 Milyon Euro etmesi için takımın iyi olması buradan sivrilmesi gerekir kötü takımdan sivrilmek yetmiyor demek ki..
Yorum
-
nerden bu bilgiler ? menejer tanidik falan mi var ?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay henüz anlasmadi ve düsünme icin memlekete geri döndü
en azindan ayin 20´sini atlatirsak bizim istegimiz olan ücretlere satariz...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
bir arkadas dediİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden bu bilgiler ? menejer tanidik falan mi var ?
kontrat süresi yüzünden anlasmamis, batur baski yapiyormus imzani at diye
su an menajerine karsi cesaretlendirirsek okayi bu is burada takili kalabilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Mesele Okay'in gitmesi değil...
Mesele M.Usta'nin Okay'a 6 Milyon Euro gibi komik bir değer biçmiş olmasıdır. Kimse kusura bakmasın ama Okay'i 10 Milyon Euro gibi bir rakamın altına satmak enayiliktir. Bu enayilik de Usta ve yönetiminin eseridir.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 14:00.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum