Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yolu açık olsun hedeflerine ulaşmasını isterim. Tabiki kalmasını isterdim ama bizi de iyi bir şekilde temsil edeceğine eminim umarım sonu gs bjk'da falan biten bir serüven olmaz Okay'ınki.

Yorum

• Son 7 yılda kendini sürekli geliştirip takımına faydası olan en iyi oyuncumuzdur. Kararına saygılıyım yolu açık olsun, en iyisi yakışır kardeşime.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Altay'dan 1.5 milyon euro'ya transfer oldu. Bize 3 milyon euro'ya geldi. Şimdi 6 milyon euro. Sıradaki transferini söylüyorum. 12 milyon euro'ya Sevilla ya da valencia.

O seviyede takılır ya da 24 milyon euro'ya ingiltere orta sınıf bir takıma transfer olur. En iyi ihtimal bu. Türk oyuncu için güzel kariyer.

Yorum

• Yolun açk olsun Okay...bazılar gibi gitmediğin için teşekkür ederim. Yerini doldurmak çok zor olacak.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• okay henüz anlasmadi ve düsünme icin memlekete geri döndü

bos vedalar yazacagimiza kalmasi icin baski yapsak daha yararli bisey yapariz
            en azindan ayin 20´sini atlatirsak bizim istegimiz olan ücretlere satariz...
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              okay henüz anlasmadi ve düsünme icin memlekete geri döndü

Ben yukarda teklifimi yaptım. Geçici süreliğine sakatlayalim kendisini

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben yukarda teklifimi yaptım. Geçici süreliğine sakatlayalim kendisini

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                izmire git yap

Ünal Karaman

Yorum

• Öncelikle imza atmasaydı bedava giderdi işini geçelim. İmza atmasaydı Ekici gibi yok olurdu. Kariyer planlaması yapan birisinin orada imza atmama lüksü yoktur.

6 Milyon Euro'dan fazlaya satabilirdik diyoruz ama 6'ya bile zar zor Celta Vigo'ya gidiyor bu da ayrı bir çelişki.

Ozan'ın filan 7 ettiği yabancı sınırlı ülkemizde belki 10-12 milyon Euro ederdi ancak Avrupa'da 6'ya gideceği takım belli işte.

Bizim dediğimiz gibi 12-25-20 Milyon Euro etmesi için takımın iyi olması buradan sivrilmesi gerekir kötü takımdan sivrilmek yetmiyor demek ki..

Yorum

• Takımın en değerli oyuncusuydu. Ederinin altında gitti.

Takımda olduğu surece performansı, karakteri, duruşu her şeyiyle düzgün bir profesyonel.

Gitmekle doğru bir seçim yaptı. Umarım yolu açık olur.
                    #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      okay henüz anlasmadi ve düsünme icin memlekete geri döndü

nerden bu bilgiler ? menejer tanidik falan mi var ?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nerden bu bilgiler ? menejer tanidik falan mi var ?
                        bir arkadas dedi
                        kontrat süresi yüzünden anlasmamis, batur baski yapiyormus imzani at diye

su an menajerine karsi cesaretlendirirsek okayi bu is burada takili kalabilir

Ünal Karaman

Yorum

• Az paraya gidiyor ama adamın hedefinin peşinden koşmasına saygı duyuyorum. Yolu açık olsun, efendi, düzgün bir adamdı.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• mikro milliyetciligin belki daha farklı acıdan bakarsak makro ekonominin (tartısılır sadece cizdigi profil ile degerlendirdim) kurbanı ortasaha oyuncusu....
                            ıslak imza....

Yorum

• Sende ettiğimiz israrı batuhanda etmediğimiz için suç bizim.
                              iyi yaptın yıllarını seni adam etmeye harcayan takımı orta sıra bir takıma sattın gittin..

Yorum

• Mesele Okay'in gitmesi değil...
                                Mesele M.Usta'nin Okay'a 6 Milyon Euro gibi komik bir değer biçmiş olmasıdır. Kimse kusura bakmasın ama Okay'i 10 Milyon Euro gibi bir rakamın altına satmak enayiliktir. Bu enayilik de Usta ve yönetiminin eseridir.
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 14:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim