Yolun acik olsun diyemeyecegim. Bizi menajerinin oyuncagi yapti resmen. Biraz vefali olup maddeyi kaldirtabilirdi, hic kimse de gitmesine mani olmazdi, yeterki ederine gitseydi.
Insani en cok sevdigi kirarmis, üzdün beni Okay...
son milli maclarda kendini baya yordu göstermek icin. ve takiminda en iyilerindendi.
anlasmaya yaklasmasini beklemezdim zaten, herkes kendini düsünür. yolu acik olsun
İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız ! BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Sağlık kontrolünden geçmiş yolu açık olsun.
Israr edip, adam edip gönderdiğimiz bir Allah'ın kulundan istediğimiz miktarları kazanamadık. Abdülkadir ve Yusuf'ta da bu olmaz umarım.
Yolun açık olsun. Başarılar. İnşallah 2 yıl sonra Barça forması altında izleriz kendisini diyeceğim de adam gibi adam ardadan sonra adamlar Türk futbolcuya tövbe etmişlerdir.
Yolun açık olsun. Geldiğin sene ankette yılın en iyi transferinde sana oy kullanmıştım. Çok daha yüksek maliyetlere Avrupaya gitmeni uzun süredir bekliyordum. Yolun açık olsun.
Herkes az para kazandığımızın derdinde,bırakın adam hedeflerinin peşine gitsin 6 milyon euro iyi para.Ne yapacaktı adam,kalıp 6.7. sıralara oynayan vasat takımda,ünal hocanın stoper eksikliği çektiğinde yarım yamalak stoper oyunculuğuna mı soyunacaktı.Bırakın kendinizi düşünmeyi ispanya ligi gibi bizden 4-5 seviye üstte bir takıma oyuncu yolladığımız için gururlanın.
Yorum