Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10-15 diyorsunuz da. yusuf'un 20 ettiği konuşuluyorsa okay 40 eder.

bu sezon inanılmaz bir performans. ben hep beğenirdim ama bu apayrı bir şey. dünya yıldızına döndü iyice.

sözleşme bitimi gideceğine kesinlikle inanmıyorum. okay da onur kadar trabzonsporlu.
    Sözleşme bitimiyle ilgili büyük konuşmamak lazım. Gider mi gider belli olmaz hiç.
    Okay'in yanında hızlı, topu kaptırınca açığını kapatabilecek tarzda biri olsa çok daha fazla risk alarak oynar ve totalde rahatlıkla 10-15 gole katkı sağlar, iyice piyasasını katlar bence.
    20-25 mio euro da teklif gelir. Piyasa uçtu gitti

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sözleşme bitimiyle ilgili büyük konuşmamak lazım. Gider mi gider belli olmaz hiç.
      Okay'in yanında hızlı, topu kaptırınca açığını kapatabilecek tarzda biri olsa çok daha fazla risk alarak oynar ve totalde rahatlıkla 10-15 gole katkı sağlar, iyice piyasasını katlar bence.
      20-25 mio euro da teklif gelir. Piyasa uçtu gitti

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      yeni imzaladı zaten okay aslında yakın vakitte böyle bir problem de yok. 2020'ye kadar sözleşmesi. o sözleşme töreninde muharrem usta şöyle demiş:

"Belki de tarihin en hafif, en basit görüşmesini, tartışması az olan rahat bir sözleşme görüşmesini geçirdik. Çünkü Okay, Trabzon'da Trabzonspor ile birlikte büyük başarılara imza atacağımıza kesinlikle inanan bir oyuncumuz. Haliyle bu sözleşmeyi yapmak için aman aman ciddi sayılabilecek bir görüşmemiz olmadı. Kendisine teşekkür ediyorum."

bence okay'ın gitmesi için çok ekstrem bir durum oluşması gerek. o da olacak olsa bile dediğim gibi daha 2.5 yılı var sözleşmesinde.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Golde hatalıydı Babel bomboşken oraya gideceğinr alakasız şekilde yerinde kaldı
        taliscayı markajda tutuyordu ön direğe babele koşu yapsa bu seferde talisca altıpasta boşta kalacak rahat vuruş imkanı doğacaktı. stoperlerin adam paylaşımı hatalı olunca gol kaçınılmaz oldu.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10-15 diyorsunuz da. yusuf'un 20 ettiği konuşuluyorsa okay 40 eder.

bu sezon inanılmaz bir performans. ben hep beğenirdim ama bu apayrı bir şey. dünya yıldızına döndü iyice.

sözleşme bitimi gideceğine kesinlikle inanmıyorum. okay da onur kadar trabzonsporlu.
          Katılıyorum. Şu an takımda en fazla para edecek oyuncu, gerçekten müthiş oynuyor. Maksimum paraya satılarak önü açılmalı.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gelişimine devam etmeli daha büyük işler yapabilir.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• O sözleşmen uzatılacak.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 15 20 hikayeleri basladi ayni mehmet ekici de oldugu gibi ben ilk sezonunda bile mehmete 5 milyon veren enayi bulursak direkt olarak satalim derken bazilari 15 20 ye satıyordu kendisini ayni seyi okay ve yusuf a da yapiyorlar okay icin mehmet ekici kadar karamsar degilim ama 15 milyon euro veren varsa 1 saniye bile dusunmem satmak icin

Yorum

• Okay'i pazartesi aksami izleyen scoutlar Valencia ve West Bromwich kulüplerinden gönderilmis.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Muhteşemsin...
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hiç kasmadan oynadığı oyun bu stoperde. Okay onazi kucka ortasahasi ile oynamış gibi olduk. Uğur da okay'a uyarak pas yapmaya çalıştı. Kanatlar orjinal olsa bu kadar sıkışmaz oyun.

Yorum

• Adam.

Sahanın en iyilerinden. Seneye bir hedef olacak ise bu çocuklar ile olacak.

Yorum

• Seleznov yerine başkası olsa sıkıntı olabilirdi.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Goldeki vuruşlarını çok daha fazla yapması lazım. Başkasının elinde böyle bir silah olsa çok daha etkin kullanırdı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Avrupa Ligi tecrübesi ve milli takımın gözdesi olsa 20 milyon Euro ederdi. Yıllardır arkasında durduğum adamdan tam umudu kesmiştim ki son 5-6 maçtır gerçekten kendini toparladı.

Bugün bir kez daha neden stoper oynaması gerektiğini gösterdi. İlk yarı Alanya maçının ilk yarısında stoperde muhteşemdi, yine [MENTION=43669]artvints[/MENTION] nin dediği gibi kasmadan oynadı bu oyunu. Ciddi ciddi bu bölgeye alışsa çok farklı bir oyuncu olur. Özellikle 3'lü stoperde çok kaliteli durur. Mesela Conte'nin takımlarına iyi gider. Beni tek korkutan zaman zaman soğukkanlığı abartarak basit hatalar yapması.

Ayrıca Okay son maçlarda ortasahadaki performansını yükseltse de pas akışkanlığını engelliyordu. Takımın hücuma seri çıkmasına sekte vuruyordu. Ayrıca dikine oynayım derken hep zor durumdaki futbolculara pas atıp top kaybına sebep oluyordu. Onazi çok daha doğru oynuyor.

Yorum

• 2 senedir yazıyoruz, bir şey söylemeye gerek yok. işini ciddiye alan adam, şaşırtmaz dolayısıyla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim