Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seni alnının orta yerinden öpüyorum kardeşim!

"Şımardı. Hata yaptı." diyenler de konuyu anlayamamış. Oyunun sıkıştığı, takımın üretemediği dakikalarda sorumluluk almaya çalıştı. Riske girdi. Başarılı olduğu anlar vardı, hata yaptığı anlar vardı.

Okay, öğrenebilen ve gelişebilen bir kardeşimiz. 17 yaşından bu yana süper ligde ilk 11 oynuyor. Şu başlıkta bize geldiği günden bu yana mesajlarım duruyor. Daha da iyi olacak potansiyeli var. Olacak da...
    Hiç de oyun sıkıştığı anlarda riske girmedi gayet rahat gözü kapalı pas atacağı adamlar varken gereksiz riskle top kayıpları yaptı 1-2 de değil tamam iyi mücadele ediyor ama o hatalardan biri gol olsa görürdüm buraları..

Basit oynasın herkes kazansın..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç de oyun sıkıştığı anlarda riske girmedi gayet rahat gözü kapalı pas atacağı adamlar varken gereksiz riskle top kayıpları yaptı 1-2 de değil tamam iyi mücadele ediyor ama o hatalardan biri gol olsa görürdüm buraları..

Basit oynasın herkes kazansın..
      Oyunun sıkışmasını sadece rakibin pres uygulaması olarak düşünüyorsan ona bir şey diyemem. Rakip yarı sahasına çekilmiş olmasına rağmen ekstra işi yapmak için kimsenin sorumluluk almadığı anlarda sorumluluk almaya çalıştı. Dribblingler ile rakibi deldiği dakikalar da oldu, topu ayağından kaptırıp tehlike yaşattığı da... Denemeden öğrenemez.

Aynısını Abdüş için de ısrarla söylüyorum. Sürekli pas opsiyonu arıyor. Garanti pası deniyor. Topu kullansın istiyorum. Risk alsın... Zor pası denesin, 3 kişinin arasına dalsın topla. Yapabilir çünkü.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gözleri mi?
        sol bacağı, gayet açık oysa ki.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sol bacağı, gayet açık oysa ki.
          Hakkaten simdi fark ettim . Sag bacaktan daha kalin.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakkaten simdi fark ettim . Sag bacaktan daha kalin.
            evet biraz öyle gözüküyor da iki bacak da aynı seviyededir, sadece pozisyon gereği ağırlığını o tarafa vermiş gibi duruyor.

fizik ile oyunun mükemmel uyumu, çok ama çok doğru fiziksel antrenman yaptığı hem oyunundan hem görünüşünden açıkça belli ediyor. mesela yusuf bu konuda sadece görünüşünü düzeltti, çevikliğini falan komple kaybetti.

Ekli dosyalar
            En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 06.02.2018, 14:25.

Yorum

• Bir şekilde sözleşme yenilenmeli o kadar gereksize para veriyolar verin Okaya 2-3 sene daha kalsın bizimle en azından.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet biraz öyle gözüküyor da iki bacak da aynı seviyededir, sadece pozisyon gereği ağırlığını o tarafa vermiş gibi duruyor.

fizik ile oyunun mükemmel uyumu, çok ama çok doğru fiziksel antrenman yaptığı hem oyunundan hem görünüşünden açıkça belli ediyor. mesela yusuf bu konuda sadece görünüşünü düzeltti, çevikliğini falan komple kaybetti.
                Aynen.

Yorum

• Oyunun yanında karakter olarak da çok beğeniyorum Okayı ileride kaptanlık yapmasını isterim. Satılması teklif dahi edilmemeli. ŞG'nin gelmesini biraz da bunun için istiyorum elinde Okay, Abdül, Yusuf gibi adamlar çok değişik şeylere dönüşebilir.

3 - Bu sezon Süper Lig'de bir maçta en fazla ikili mücadele kazanan isimler:

Okay Yokuşlu 23
                  Okay Yokuşlu 21
                  Okay Yokuşlu 20

Domine��.

Yorum

• Liverpool'da Emre Can'a tanınan süre tanınsın premier lige damga vurur
                    Emre Can'ın Juve'ye transferi halinde Okay'ın 3 tane maçını Klop'a izletsin menajerler 25 milyon euro

Cengiz'in Cenk'in Yusuf'un vs. Avrupa'da tutmama ihtimalleri olur ama Okay'in olmaz

Okay'in sınırları yok ezberi yok klişesi yok
                    Okay futbolcu
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Çok beğeniyorum.. Maşallah

Yorum

• Kollarında ki dövmeleri arttırmalı ve dikkat çekecek renkte ayakkabı giymeli. Saçlarlada oynamalı. Şimdilik başka eksiği görünmüyor maaşallah
                        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 06.02.2018, 15:36.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kollarında ki dövmeleri arttırmalı ve dikkat çekecek renkte ayakkabı giymeli. Saçlarlada oynamalı. Şimdilik başka eksiği görünmüyor maaşallah
                          İyi aile çocuğu rahat bırakın ya
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyunun sıkışmasını sadece rakibin pres uygulaması olarak düşünüyorsan ona bir şey diyemem. Rakip yarı sahasına çekilmiş olmasına rağmen ekstra işi yapmak için kimsenin sorumluluk almadığı anlarda sorumluluk almaya çalıştı. Dribblingler ile rakibi deldiği dakikalar da oldu, topu ayağından kaptırıp tehlike yaşattığı da... Denemeden öğrenemez.

Aynısını Abdüş için de ısrarla söylüyorum. Sürekli pas opsiyonu arıyor. Garanti pası deniyor. Topu kullansın istiyorum. Risk alsın... Zor pası denesin, 3 kişinin arasına dalsın topla. Yapabilir çünkü.
                            Sorumluluk almak arkası bomboşken boştaki adama pas atmak yerine 3 kişinin arasına dalmak değildir. Bunu öğrenmiştir en azından umuyorum kazasız belasız..

Yorum

• özgüven patlaması

(UEFA)

Yorum

• Çok basit hatalar yapıyor,yapmaması gerektiğini bilerek yapıyor,çok gereksiz yerde çok gereksiz işlere giriyor.Asıl görevini tam yapması gerekir ki,ekstralarına övgü alabilsin.
                                Fizik yapısı gereği,hızı sorun olarak kalacak.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim