Takımda ayakta kalan nadir oyunculardan. İnşallah trende uymaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Okay Yokuşlu
Seni elestirmek gunahtir.En son M. Fatih ALEMDAR tarafından düzenlendi; 21.01.2018, 22:45.TRABZONSPOR
Yorum
-
çok iyiydi. kabus gibi çöküyor rakip orta sahanın üstüne.
önceki senelerden farklı olarak top ayağındayken de özgüvenli ve sakin gibi bu yıl. "top ayağımdan çıksın da" kafasıyla oynamıyor, mantıklı paslar vermeye çalışıyor.
pas opsiyonunun yanına driblingi de ekledi son zamanlarda, "nasıl olsa pas verir" diye pas kanalları kapatılıp önü açılsa dahi top sürmeyen kazma orta saha olmaktan sıyrılıyor, bu sevindirici, "önümü açarsanız alır yürürüm" tehdidini hissettirmek önemli.
2 senedir şampiyonlar ligini kazanan takımdaki mevkidaşı casemiro bu adamın. ondan eksiği yok bence. burada ısrarla gömülmesini anlayamıyorum.
Yorum
-
Yan topta az kalsın kendi kalesine gidip de az farkla kornere çıkan toptaki Küçük Emrah bakışı neydi öyle ?
Hayatı gözünün önünden film şeridi gibi gitti. Bu pozisyon ve Mehmet Topal'a attırdığı bomboş kafa dışında geyet iyiydi. Yenilen golde ise kabahat tam zıplamayan Sosa'da. 70'li dakikalarda gelen bir istatistikte 19 ikili mücadele kazandığı yazıyordu. En yakın rakibine iki misli fark atmıştı. Maaşallah diyelim.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Ilk yarı çok kötüydü ama ikinci yarı toparladı. Okay çok önemli bir oyuncu oldu ve kendini geliştiriyor. Bir ara bu çocuktan olmayacak diye düşünmeye başlamıştım ama güçlenerek ilerlemesini sürdürdü. Büyük gelecek vaadediyor. Sözleşmesinde 10m maddesi inşallah yoktur. Varsa da yeni sözleşme yapılmalı.En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 11:12.TRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum