Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda ayakta kalan nadir oyunculardan. İnşallah trende uymaz.

Yorum

• Kocum benim ��

Yorum

• Okay Yokuşlu

Seni elestirmek gunahtir.
        En son M. Fatih ALEMDAR tarafından düzenlendi; 21.01.2018, 22:45.
        TRABZONSPOR

Yorum

• Performansı çok iyi tebrik ederim umarı üzerine koyarak devam eder.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İyi oynadı.

Yanına kendine eşlik edecek birisi lazım. Tek başına çok zorlanıyor.

Yorum

• Mücadele ediyor, güven veriyor.
              Elinden geleni yapıyor.
              Hamiş

Yorum

• Zaten daha seri bir oyuncu olsaydın Trabzonspor’da kalmazdın.

Yorum

• Korner duran toplarda her sene 4-5 tane gol yediriyor, bir kere adam akıllı adam tuttuğunu görmedim. O boy ve fizikle çekinmeyeceksin rakiple ikili mücadelen.

Yorum

• Golde bariz hatası var.

Ama bence yine harika oynadı.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çok iyi oynadı

Yorum

• top kapma özelliği çok iyi. top ayağına yakışıyor. Biraz da çabuk bir oyuncu olsa iyi olacak ta.Arkadaşın dediği gibi o da olsa burda ne işi var.

Yorum

• çok iyiydi. kabus gibi çöküyor rakip orta sahanın üstüne.
                          önceki senelerden farklı olarak top ayağındayken de özgüvenli ve sakin gibi bu yıl. "top ayağımdan çıksın da" kafasıyla oynamıyor, mantıklı paslar vermeye çalışıyor.
                          pas opsiyonunun yanına driblingi de ekledi son zamanlarda, "nasıl olsa pas verir" diye pas kanalları kapatılıp önü açılsa dahi top sürmeyen kazma orta saha olmaktan sıyrılıyor, bu sevindirici, "önümü açarsanız alır yürürüm" tehdidini hissettirmek önemli.

2 senedir şampiyonlar ligini kazanan takımdaki mevkidaşı casemiro bu adamın. ondan eksiği yok bence. burada ısrarla gömülmesini anlayamıyorum.

Yorum

• yine cok iydi

özellikle sag kenarimizda elifden aldigi top enfesdi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yan topta az kalsın kendi kalesine gidip de az farkla kornere çıkan toptaki Küçük Emrah bakışı neydi öyle ? Hayatı gözünün önünden film şeridi gibi gitti. Bu pozisyon ve Mehmet Topal'a attırdığı bomboş kafa dışında geyet iyiydi. Yenilen golde ise kabahat tam zıplamayan Sosa'da. 70'li dakikalarda gelen bir istatistikte 19 ikili mücadele kazandığı yazıyordu. En yakın rakibine iki misli fark atmıştı. Maaşallah diyelim.
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Ilk yarı çok kötüydü ama ikinci yarı toparladı. Okay çok önemli bir oyuncu oldu ve kendini geliştiriyor. Bir ara bu çocuktan olmayacak diye düşünmeye başlamıştım ama güçlenerek ilerlemesini sürdürdü. Büyük gelecek vaadediyor. Sözleşmesinde 10m maddesi inşallah yoktur. Varsa da yeni sözleşme yapılmalı.
                                En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 11:12.
                                TRABZON SPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim