Onazi bütün ilk müdahelelerde bulununca, Okay çok diri kaldı ve rahat etti. Onazi varken oynar fayda da verir ama olması gereken Onazi- Kucka aslolan orta sahadır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Bencede.İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi bütün ilk müdahelelerde bulununca, Okay çok diri kaldı ve rahat etti. Onazi varken oynar fayda da verir ama olması gereken Onazi- Kucka aslolan orta sahadır....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Misafir
pas mı dağıtıyorİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenokta.
ben hala stoper'de oynaması taraftarıyım ülkede yok öyle pas dağıtacak stoper ama skor endeksli olunca çoğu yorum doğru ile yanlış ayırt edilemiyor.
güleceğim yoktu ne kadar uyduruk kalitesiz bir yorum adam 2 metre önüne pas atamıyor dediğine bak
Yorum
-
seni yusuf yazıcı başlığından tanıyorumİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepas mı dağıtıyor
güleceğim yoktu ne kadar uyduruk kalitesiz bir yorum adam 2 metre önüne pas atamıyor dediğine bak
sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Misafir
Evet seviyeyi yerlere dusurduk tebriklerİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Misafir
Sen bazen gözden kaciriyorum ama bunun nedeni yaptigin ölü taklidi değil boyunun ufak olmasi goremiyorum bazen kusura bakmaİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler, ölü taklidi yapın gidiyor. Denendi, %100 çalışıyor.
Yorum
-
Ortasahada tek kalınca sezon başına döndü tekrardan. Fazlasıyla efor sarf etti, etrafını kolaçan edip pas etmeye mecali bile kalmamıştı. 2. yarı kötü futbolu ve pas hataları biraz da kendisinden bağımsız olarak takımla alakalı. Boşa çıkıp top isteyen bile yok, adam markajdan kurtulmaya çalışmıyor geri Okay'a atıyor topu. Yapacak bir şey yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum