Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onazi bütün ilk müdahelelerde bulununca, Okay çok diri kaldı ve rahat etti. Onazi varken oynar fayda da verir ama olması gereken Onazi- Kucka aslolan orta sahadır.
    Oscar CARDOZO

Yorum

• Birşeyi kaçırmayalım. Dikine oynadı. Özellikle 2. goldeki çıkışı ve Damdoy'dan alıp attığı şuttaki çıkışı olağanüstü göründü.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onazi bütün ilk müdahelelerde bulununca, Okay çok diri kaldı ve rahat etti. Onazi varken oynar fayda da verir ama olması gereken Onazi- Kucka aslolan orta sahadır.
        Bencede.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nokta.

ben hala stoper'de oynaması taraftarıyım ülkede yok öyle pas dağıtacak stoper ama skor endeksli olunca çoğu yorum doğru ile yanlış ayırt edilemiyor.
          pas mı dağıtıyor güleceğim yoktu ne kadar uyduruk kalitesiz bir yorum adam 2 metre önüne pas atamıyor dediğine bak

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            pas mı dağıtıyor güleceğim yoktu ne kadar uyduruk kalitesiz bir yorum adam 2 metre önüne pas atamıyor dediğine bak
            seni yusuf yazıcı başlığından tanıyorum

sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              seni yusuf yazıcı başlığından tanıyorum

Evet seviyeyi yerlere dusurduk tebrikler

Yorum

• Beyler, ölü taklidi yapın gidiyor. Denendi, %100 çalışıyor.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yusuf ve Abdülkadirden sonra en büyük kazancımız,belki de ersunun bize yaptığı tek iyilik...
                  Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Fiziki gelişimi çok inanılmaz boyutta. Biraz da çabukluk katarsa çok özel bir oyuncu olur.

Yorum

• Aylardir 2 metre öteye pas atmaktan aciz yeteneksiz oyuncu diye bagiriyorum bugünde sagolsun yaniltmadi ve inanilmaz yeteneği ile rakibi 2 3 defa pozisyona soktu

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler, ölü taklidi yapın gidiyor. Denendi, %100 çalışıyor.
                        Sen bazen gözden kaciriyorum ama bunun nedeni yaptigin ölü taklidi değil boyunun ufak olmasi goremiyorum bazen kusura bakma

Yorum

• İlk yarı ağır tempoda oynandı maç iyi gözüktü -ben bile beğendim- Gyan oyuna girdikten sonra Kayseri vites arttırınca kayışlar koptu. Sosa da inanılmaz etkisizdi ama pas hatalarının Sosa'yla alakası yok.

Yorum

• Ortasahada tek kalınca sezon başına döndü tekrardan. Fazlasıyla efor sarf etti, etrafını kolaçan edip pas etmeye mecali bile kalmamıştı. 2. yarı kötü futbolu ve pas hataları biraz da kendisinden bağımsız olarak takımla alakalı. Boşa çıkıp top isteyen bile yok, adam markajdan kurtulmaya çalışmıyor geri Okay'a atıyor topu. Yapacak bir şey yok.

Yorum

• Onazi çıkınca berbat oynamaya başladı okay. Sosa'nın yavaş ve etkisiz oyunuda etken tabi ki.

Yorum

• Bugün takımın en iyisiydi belki de.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim