Ayağına sağlık!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
bir hafta önceki yorumları yazanlar utanıyormudur acaba.
artık şu sürekli insanları hedef tahtasına koyma yakışmıyor bize valla bir aşsak şu tavırları kulup seviye atlayacak
Okay bugun potansiyel olarak yaşını da dikkate alarak Yusuf ve Abdulkadir gibi takımın kulubun önemli bir değeri olduğunu ben de dahil hepimize hatırlattı bence
Yorum
-
bu akşam çok iyiydi sezon başı biraz formsuzdu tabi ne oynadığımızda belli değildi ama iyice kendisini buldu böyle devam eder inşallah.
utanmadıklarına emin ol muhtemelen ne yazdıklarınıda unutmuştur bir çoğu ve yine kaybettiğimiz bir maç sonrası yine gelip çöp yazıp çıkacaklar. hayattan beklentileri bu çünkü.İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir hafta önceki yorumları yazanlar utanıyormudur acaba.
artık şu sürekli insanları hedef tahtasına koyma yakışmıyor bize valla bir aşsak şu tavırları kulup seviye atlayacak
Okay bugun potansiyel olarak yaşını da dikkate alarak Yusuf ve Abdulkadir gibi takımın kulubun önemli bir değeri olduğunu ben de dahil hepimize hatırlattı bencesadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Bu adamın yeri orta sahadır
O bolgede Kucka'dan daha iyi bir futbolcu
Yanında da daha iyisi alınana kadar Onazi oynarİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
asistten önce çok kritik bir pas arası yapmış, maç 1-1 de olabilirdi ama 2-0 oldu ve bunu yapan okay. bu kadar hızlı, enerjik hareket edebiliyor yani takım. stopere kesinlikle bu oyuna daha uygun atletik isim lazım. tedirginliği üzerimizden atıp daha rahat hareket edebiliriz bu şekilde ama her maç böyle coşku şart. trabzonspor'un şımarıklık yapacak lüksü yok.En son artvints tarafından düzenlendi; 30.10.2017, 12:26.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum