Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayağına sağlık!

Yorum

• bir hafta önceki yorumları yazanlar utanıyormudur acaba.
      artık şu sürekli insanları hedef tahtasına koyma yakışmıyor bize valla bir aşsak şu tavırları kulup seviye atlayacak

Okay bugun potansiyel olarak yaşını da dikkate alarak Yusuf ve Abdulkadir gibi takımın kulubun önemli bir değeri olduğunu ben de dahil hepimize hatırlattı bence

Yorum

• malatya maçında da birşeyler yapmak için uğraşan oyuncular okay ve yusuf'tu ama takım kırıldığı için eksi olarak göze battılar. ikisi de ağır oyuncu, takım sahada gezerse kötü gözükürler. etraflarında hızlı oyuncular olması gerekiyor.

Yorum

• Helal olsun. O golde de direk hatalı diyemem.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Dayanıklılık seviyeni biraz daha yukarı çekmen gerek.

Yeter ki basit hatalar yapmaktan kaçın. Daha iyi olacaksın.
            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Helal olsun.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Doğru futbolu oynayan bir takımda Okay'ın da neden bu takımın önemli parçası olduğu anlaşılmıştır sanıyorum.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• bu akşam çok iyiydi sezon başı biraz formsuzdu tabi ne oynadığımızda belli değildi ama iyice kendisini buldu böyle devam eder inşallah.

İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir hafta önceki yorumları yazanlar utanıyormudur acaba.
                  artık şu sürekli insanları hedef tahtasına koyma yakışmıyor bize valla bir aşsak şu tavırları kulup seviye atlayacak

Okay bugun potansiyel olarak yaşını da dikkate alarak Yusuf ve Abdulkadir gibi takımın kulubun önemli bir değeri olduğunu ben de dahil hepimize hatırlattı bence
                  utanmadıklarına emin ol muhtemelen ne yazdıklarınıda unutmuştur bir çoğu ve yine kaybettiğimiz bir maç sonrası yine gelip çöp yazıp çıkacaklar. hayattan beklentileri bu çünkü.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• G0l 0lsaydi mükemmel 0lacakti
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• Utandım, ümidimi tamamen kaybetmiştim ama bugün Sevillanın takip etmeye değe bulduğu Okay vardı sahada.

Yorum

• sende cok iyidin, okadar iyidinki rehvete kapilip bize golü yedirten hatayi yaptin
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu adamın yeri orta sahadır
                          O bolgede Kucka'dan daha iyi bir futbolcu
                          Yanında da daha iyisi alınana kadar Onazi oynar
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Gerard kadar oynadı. Ölümüne, her topa girerek, yapacağı herşeyi yaparak.

Rakipteki Fernando'dan, Tolga'dan, Ndiaye'den hepsinden iyiydi. Bir Onazi'den iyi olamadı.

Özellikle Okay-Onazi-Yusuf öyle başarılı oynadılar ki biz o mevkiye nasıl oyuncular almışız tekrar tekrar düşündürdü.

Yorum

• Attığımız golde de yediğimiz golde de atakları başlatan isim. Yine de son zamanlardaki en iyi maçıydı.
                              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.10.2017, 10:59. Sebep: edit
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• asistten önce çok kritik bir pas arası yapmış, maç 1-1 de olabilirdi ama 2-0 oldu ve bunu yapan okay. bu kadar hızlı, enerjik hareket edebiliyor yani takım. stopere kesinlikle bu oyuna daha uygun atletik isim lazım. tedirginliği üzerimizden atıp daha rahat hareket edebiliriz bu şekilde ama her maç böyle coşku şart. trabzonspor'un şımarıklık yapacak lüksü yok.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 30.10.2017, 12:26.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim