İkinci yarı çok iyi oynadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Cenk'i takip etmediği pozisyonda forvetin öncelik almasi normal çünkü geriye koşmak zordur, savunmanin hatasi üzerine geride kalabilir oyuncu. Yine de böyle şeyleri önceden sezip erkenden geri koşacak motorik özellik olmasi lazim. Bu reflekse sahipsen o koşuyu yapabilirsin. 3.5 maçta sahip olamayacaği şey bu işte. Tecrübe lazim.
Okay'a bu pozisyondan dolayi stoper olmaz dedik diyelim. Kim oynayacak yerine, hubocan. Pozisyondaki ana hatayi yapan adam. Peki o niye yeterli oluyor o zaman?
Yedekte castillo varken ilk onbir oyunculari sorgulanabilir ama okay'i sorgulatacak bir stoper yok.
Olcay'in ciliz şutu vardi, o pozisyonun başlangici çok ilginç bizim adimiza. Bu hizli geçişi yapmak için okay'in zihni lazim. Çok örneğini gördüğümüz ataklar değil.
Yorum
-
Okay-Durica tandemi beyhude çaba o kadar söylüyorum. Bu iki oyuncumuzdan birinin yanında Hubocan veya Akbaşı kullanmak daha makul. Burada da Durica ön plana çıkıyor ki geriden oyun kurmamızda Okay beni ne kadar rahatatıyorsa hücumu karşılarken o derece tedirgin oluyorum.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk'i takip etmediği pozisyonda forvetin öncelik almasi normal çünkü geriye koşmak zordur, savunmanin hatasi üzerine geride kalabilir oyuncu. Yine de böyle şeyleri önceden sezip erkenden geri koşacak motorik özellik olmasi lazim. Bu reflekse sahipsen o koşuyu yapabilirsin. 3.5 maçta sahip olamayacaği şey bu işte. Tecrübe lazim.
Okay'a bu pozisyondan dolayi stoper olmaz dedik diyelim. Kim oynayacak yerine, hubocan. Pozisyondaki ana hatayi yapan adam. Peki o niye yeterli oluyor o zaman?
Yedekte castillo varken ilk onbir oyunculari sorgulanabilir ama okay'i sorgulatacak bir stoper yok.
Olcay'in ciliz şutu vardi, o pozisyonun başlangici çok ilginç bizim adimiza. Bu hizli geçişi yapmak için okay'in zihni lazim. Çok örneğini gördüğümüz ataklar değil."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
bana kalsa oynatırım ama onu paramparça etmek için fırsat kollayan çok kişi var emin ol.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten bukadar gol yerken 2-3 mac akbasa kredi verilse ?
ondan hizlisini zaten bulamayiz
duygusal biri herhalde o yüzden motivasyonunu kaybedebiliyor çok etkileniyor tribünden. zaten sezon başı gitmek istemişti bu yüzdensadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Ne stoper nede orta sahada ilk 11 oynayabilir.
Ilk yari gereksiz yerde gereksiz faul yapti ve sari karti yedi. Talisca golünde yine hatasi var Babel ceza alanina girmis hala yapismiyor adama malesef, 2 metre gerisinde kaliyor. Ceza alaninda rakip oyuncuya yapisacaksin.
2.sari karti yemesi gerekirdi hakem es gecti orada sari karti olan bir oyuncu o hareketi yapar mi ? tam facia.
Lens kacirdigi pozisyona iyi bakin Cenk e verse gol. Peki cenk nereden geldi ? 10 metre Okay in gerisindeydi ve önüne gecti inanilir gibi degil.
Okay oynayacak diye takim puan kayiplari yasiyor bu olmamali....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk sari kart hakem hatasi. İlk golde babel'e tam bassa talisca topla kaleye girerdi. Adam topuk pasi verdi. Müdale etmesi zordu. Daha uzak kalsa talisca'nin koşu yolunu kapatabilirdi. Babel takibi gereksizdi. Ama bunu ancak golden sonra anlayabilirsin. Çok kaliteli gol. Onazi yanliş karşiladiktan sonra yapacak pek bir şey yok müneccim değilsen.
Arkasindan adam geldiğini bilmediğinde topla çok rahat, o kadar zamandir futbol izlerim trabzonspor'un savunmadan bu şekilde çikmaya çalistiğini hiç görmedim. Bunun birinci ayaği okay. Stoperlik gerçekten deneyim isteyen iş. Bu şekilde oynamaya çalisan takimlarin stoperleri deneyimli olsalar da hata yapiyorlar. Cünkü hataya müsait bir oyun yapisi.
Aman hata yapmayayim stoperlerinin atak kalitemizi ve sayisini direk yariya düşürdüğünü söyleyebilirim.
Vodafone'de yüzde 55 topla oynamamizin sebebi en ufak baskida topun ileri vurulmamasi. Sadece pas atmak değil tabi olay sürekli pas almak için boşa çikmak. Vasat bir stoper bunlarla uğraşmaz.
Ersun hocanin da daha önce bu tip bir oyun oynattiğini görmedim. Kendini güncellemek istiyor demek ki. Sosa ve abdülkadir'le bu oyuna geçmesi kaliteli oyuncuya bağli olarak oyun seçtiğini gösteriyor.
Yorum
-
Boş adam
Zamanlaması kötü
Müdahelesi kötü
Ağır bir oyuncu
Atletizm yok
Sürekli oyun içinde kayboluyor
Hava topları eh işte.
Bırakın 11 i geniş kadroda bile yer bulmaması lazım
Şu an gayse ve bjk de rotasyon topçusı olabilir mi? Hayır
Şu an ispanyada sevilla villareal veya almanyada herhangi bir orta sıra takımında oynar mı ?? Hayır..
Yorum
-
Mehmet Topal'ın 2 yıl önce orta saha oyuncu iken bulunduğu saygınlıktan bugün stoper oyuncusu olarak geldiği nokta herkese ibret olsun
Şu illete Trabzonspor'u ve Okay'ı da bulaştırmak isteyenlere karşı çıkmak için son demlerimiz.
Bu çocuk orta sahadaki gelişimini tamamlaması için çok çalıştı çok vakit tüketti.Dünyadaki 1-2 istinai örnek üzerinden böyle değerli orta sahaları yok ediyoruz.Yazık
Bugün Mehmet Topal'ın geldiği noktada 2 yıl sonra Okay'ı görmek istemiyorum.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ortasahada maçin sonunu getiremiyor. Yeterli tempoya sahip değil. Stoper oynamasini destekliyorum. Bu oyuncular alinlarinda ortasaha yazisiyla doğmuyorlar. Oynanan oyuna göre mevki değişebilir. Milli takimda önlibero oynamasi bizi çok etkilemez. Milli takim çok kopuk oynuyor. Top rakipte çok kaliyor. Orada çok fark yaratmaz.
Biz kaleden uzak alan daraltarak oynayacağiz, pas yaparken tüm oyunculari kullanacağiz. Stoperde dinlenerek çok rahat oynayabilir.
Son olarak 23 yaşinda orjinal stoper de çok hata yapar. Ama avrupa takimlari bu şansi veriyorlar. Genç stoperler oynatarak uzun süre birlikte oynayan ikililer yapip uzun vadede başarili oluyorlar. 25, 26 yaşinda da büyük paralara satabiliyorlar. Bizim ülkemizde ancak 30 yaşinda yeterli tecrübeye ulaşiyor stoperlerimiz.
Hubocan ve uğur'un oynamasi herhangi bir fark yaratmayacak, hatta uzun vadede zarar verecek. Çünkü seneye yeni stoper ikilisi peşinde koşacağiz.
En kötü dinamik şekilde önlibero ve stoper oynatilabilir. Mevkisi sabitlenmez. Böyle de çok oyuncu var. İstekli olan oyuncuya çok şey katar. Stoperde dikkatini artirirsa tekrar ortasahaya geldiğinde basit ve riskli top kayiplarindan arinmiş olabilir.
Yorum
-
8tas macinin tekrarini az önce izledim, stratejik düsünürsem elimizdeki oyunculara bakiyorum Ugur ve Hubocan var, Ugur orijinal stoper ama lige cok kötü basladi ve normalde de vasat bir oyuncu yasi da kapasiteside belli Trabzonspora katacagi en azindan Okayin yerine oynamasi cok lüzumsuz ayrica ayagida berbat, digeri Hubocan 2 senedir stoper oynamamis bizde stoperde ne verecegi belli olmayan ayricada kiralik bir oyuncu Stoperde Okaydan cok mu daha iyi oynar? Oynamadan bilemeyiz. Bu sartlar altinda yukarida arkadasin dedigi gibi Okayi stoperde oynatarak su andaki durumda bir kaybimiz olmaz tutarsa bedavadan 23 yasinda bir yerli orta sahada oynayabilen 1 stoperimiz olmus olur bu arada gecen seneki Durica olsaydi Okay icin cok daha iyi olurdu.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
katılıyorum, okay orta sahada oynamalıİlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Topal'ın 2 yıl önce orta saha oyuncu iken bulunduğu saygınlıktan bugün stoper oyuncusu olarak geldiği nokta herkese ibret olsun
Şu illete Trabzonspor'u ve Okay'ı da bulaştırmak isteyenlere karşı çıkmak için son demlerimiz.
Bu çocuk orta sahadaki gelişimini tamamlaması için çok çalıştı çok vakit tüketti.Dünyadaki 1-2 istinai örnek üzerinden böyle değerli orta sahaları yok ediyoruz.Yazık
Bugün Mehmet Topal'ın geldiği noktada 2 yıl sonra Okay'ı görmek istemiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum