Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla ben beğendim kendi mevkisi olmamasına rağmen iyiydi.

Yorum

• Her pozisyonda kademe ve ilk yer tutma hatası yaptı,ilk golde Babel'in peşine takılıp,Talisca'nın önünü açması çok garip.
      Milli Takım Hocası istedi diye Trabzonspor stoper yetiştirilecek yer değildir.
      • Memento mori

Yorum

• Bir şeyi çok merak ediyorum. Messi veya Ronaldo gelip " Hocam ben stoper oynamak istiyorum böyle daha verimli olacağımı düşünüyorum. Milli takım teknik direktörü de böyle düşünüyor" dese oyuncusunun sözüne bakıp bu adamları orada oynatır mı?
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir şeyi çok merak ediyorum. Messi veya Ronaldo gelip " Hocam ben stoper oynamak istiyorum böyle daha verimli olacağımı düşünüyorum. Milli takım teknik direktörü de böyle düşünüyor" dese oyuncusunun sözüne bakıp bu adamları orada oynatır mı?
          messiyi bilmem de ronalda stoperde de oynar ama ronaldo oynar

bizimki daha ziyade şey gibi lise takımlarında bütün arkadaşların takımda oynuyordur sende de yetenek yoktur ulan kalede bari oynayayım dersin o hesap
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İyiydi, 2-3 haftadır Okay üzerinden gereksiz bir eleştiri var. Gayet iyi oynuyor. Formunu buldu ortasahada kullanmak lazım, geçen sene formunun zirvesinde nasıl oynadığını hatırlarsak tam ihtiyacımız olan oyuncu işlevini görür.

Uğur oynasın yazılmış, arkadaşlar ciddi misiniz? Sezgileri, müdahaleleri, tekniği vs. Uğur'dan 2-3 kat iyi. Uğur geçen sene ikinci yarı bir ara yüksek performans gösterdi onu yakalamadan oynaması hata olur.
            En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 02.10.2017, 00:01.

Yorum

• Kötü degildi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Okayı bu sezon hiç beğenemiyorum.Gerçekten yetersiz.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• lens in kaçırdığı gol kırılma anıydı o pozisyonu tekrar izleyelim okay sallana sallana geri dönüyor arkasında cenk gelip okay ı geçiyor lens pas verse cenk boş kaleye gol atacak

hadi okay belki kafası karışık belki gerçekten defans oynamak istiyor belki de sahada olayım da nerde oynarsam oynayayım diyor yahu hoca nasıl hoca ki buna göz yumuyor
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İyiydi. Geriden verdiği pasları ile oyun kurma konusunda büyük katkı yapıyor.

Yorum

• Şahsi düşüncem takımda ki en kötü oyunculardan biri Onazi ile birlikte
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Düşünme ve uygulamaya koymada bu kadar ağır olmasa çekilir de işte çok hantal işleri var oyun içinde.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ....
                          En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 02.10.2017, 04:45.

Yorum

• 2 günde stoper olunmaz ama böyle giderse kisa zamanda kivirabilir. Bence durica okay'in performansini düşürüyor.

Çünkü okay da durica da baskin yaparak oynayan stoperler, arkayi toplayan hizina güvenilir stoper yok. Ek olarak durica sakatliktan sonra daha fazla ikili mücadele kaybediyor nefesi yetmiyor. Okay'in oyun kurarken aktif olmasi takimi rahatlatiyor böyle oynamaya devam edeceksek olur. Zaten üst düzey oynayacaksa stoper veya stoperlerin arasina giren önlibero olarak uzmanlaşmasi gerekiyor. Ön tarafta forma bulmasi zor avrupa'da.

Alanya maçinda çok itiraz edilen akbaş ve okay ikilisi oynasaydi belki de wagner love karşisindaki hiz zafiyeti yaşanmayacak takimin boyu o kadar uzamayacakti. Ersun hoca da önde basacağimiz maçta akbaş'i oynatmayip yerleşik savunma yapacağimiz ibb maçinda durica'yi kesiyor. Tam ters adam. Tabi maçtan önce bunlari söylemek zor. Durica taninmaz haldeydi alanya maçinda, yoksa bjk maçina hazirlansin diye oynatmak doğaldi.

Yorum

• Lens şahsi oynamayıp Cenk'i düşünse iyi stoper dediğimiz Okay, şu koşudan sonra yerin dibine sokulurdu...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İstediğim oyunu gördüm. Sürekli rakibin sirtinda, geriye yaslanmayan öne doğru zorlayan, top bizdeyken hemen kenara açilip topu isteyen, oyunun sürekli içinde olan bir stoper görüntüsü verdi.

Bazen daliyor bazen kritik hata yapiyor, yerleşik savunma yaparken yerini seçemiyor ama bunlar tecrübe işi. En iyisi de bu hatalari yapiyor üstelik.

Bir tane stoperimiz bu şekilde oynamak zorunda bu okay olur olmaz bilemem ama bir oyuncu bulup yatirim yapmamiz gerekiyor. Kora kor mücadelede olacak stoper lazim.

Sürekli geri çekil, oyuna katilma geride bekle, çalim yerim diye önde basma, pas almaya çikma sonra hatasiz oynadi olsun.
                                özetten verilen pozisyonlarda kim hatali diye aşiri analiz yapmak bütün maç performansini yorumlamak için yeterli olmuyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim