Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün defans olarak tamamen leş bir oyun olduğu için bir şey demeyeceğim ama karakteri ile ilgili diyeceğim tek şey öz verisine gerçekten büyük saygı duyuyorum.

Yorum

• Burkulma sonrası devam etmek istememesi tamamen gurur meselesi. Stoperde oynayınca tavan yaptı bir de.

Şimdi bu maç iyi oynadı ama benim dikkatimi çeken şey o kadar çok ileri çıktı ve hücum bölgesinde kaldı ki rakip ancak bu kadar küçümsenir. Bireysel anlamda büyük travma vallahi. O sahadaki futbolculara da üzüldüm.

Yorum

• Geçmiş olsun, umarım problem çıkmaz sakat sakat devam etti.

Yorum

• Yerine dön evlat
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk 4 hafta çok formsuz başladığı halde son 2 haftada zirve yaptı. Takımın iyilerinden olmasına rağmen 4 gole engel olamadı.

Yorum

• Yazik oluyor sana stoperde

Yorum

• Süper lig için idare eder.Kadroda olması gerekli arada sırada kullanırız.İlk 11 için ne stoper ne de ortasaha olarak yeterli değil.Milli takımda olduğu gibi rotasyon oyuncusu olabilir.

Yorum

• Ben çok yetenekli buluyorum Okay'ı son 2 haftadırda performansı ve özverisi yüksek.
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Son 2 haftadır yükselen bir formu var. Sezonu böyle sürdürürse sezon sonu Avrupa'ya transfer olur.

Yorum

• Sakat sakat oynadı son dakikalarda.isterse çıkabilirdi.

Yorum

• Özverin için teşekkürler ama daha çok çalışmalısın

Yorum

• sorumluluktan kaçan, adamcılık yapan ve paragöz artislerin yanında senin özverin neden anlaşılsın ki.. bunu anlayacak bir profil yok burda maalesef.. bütün stoperlerden daha teknik ve her kafa topunu faulsüz aldığını kimse göremedi henüz maçlarda... görmek de istemezler. durica ve uğur ile devam ederiz biz de...

Yorum

• yerini buldun Okay böyle devam

Yorum

• Kesinlikle stoper oynamamalı

Yorum

• Ersun Yanal son röportajında Okay'ın bundan sonra stoper oynamak istediğini söyledi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim