Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu mac rakip ondan uzak kalmayi iyi basardi

pas yüzdesinde gelisme olsada her mac, okay icin sadece 10 ikili mücadele kazanmak zayif

rakipi daha siki markaja almaliydi

ligin standart seviyedeki istatistiklerini hicbir zaman kabullenmemeli
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Antalya bizim orta sahamızın rakibi döndürmeyen,müdahaleli oyununu bildiği için mümkün olduğu kadar orta sahada Okay ve Onazi'ye uzak oynadılar.Müdahale etmelerine imkan vermediler.

Yorum

• İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Takımdaki rolü önemli.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Nesi var?

Yorum

• Çıktı, takımın bütün ahengi bozuldu.Bay ego bu işe ne diyecek bakalım,Okay'ı da aslında o mu aldırmış,takımda yerine oynayacak adam yok.

Yorum

• Kasığında yırtık şüphesi var deniliyor. İnşAllah sadece şüphedir yoksa sezonu kapadın demektir. Hızlı bir şekilde iyileşip kaldığın yerden devam et kardeşim bize lazımsın. Seviyoruz seni.
              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Güzel haberlerini bekliyoruz Okay.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Umuyorum önemli bir sakatlığı yoktur, takımın bel kemiği. Geçmiş olsun adamım.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Takimda Onurdan bile önce ilk 11 e yazilmadi gereken adam oldugunu umarim anlamissinizdir. Insallah ciddi bir sakatligi yoktur.

Yorum

• Maçı statta izledim top kontrolü ve teknik açıdan Onazinin yanında İniesta falan kalır.Rakip kalecinin yaptığı degajlarda da hava toplarına müthiş çıktığını farkettim hava toplarında gerçekten üstünlüğü var.Fiziksel açıdan güçlü bir oyuncu.Oyun zekası ve soğukkanlılığını da olumlu buluyorum.

Eksik olarak ise atletik özellikleri verilebilir.Çabukluk ve çeviklik açısından eksikleri var ama ben gelecek sezon ilk 11 de ki yerini garanti olarak görüyorum.

Yorum

• bazilarinin ilginc bir sekilde zoruna gitse de "bu" takimin her şeyi.

Yorum

• Oyundan çıktıktan sonra, Okay'ın ne işe yaradığını anlamayanlar da anlamıştır sanırım.

Kayseri maçında oynayabilecekmiş. Bir şeyi olmaması sevindirici... Seneye daha da iyi olacaksın.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyundan çıktıktan sonra, Okay'ın ne işe yaradığını anlamayanlar da anlamıştır sanırım.

Kayseri maçında oynayabilecekmiş. Bir şeyi olmaması sevindirici... Seneye daha da iyi olacaksın.
                            İnşallah oynayabilir. Oyundan çıkana kadar çok iyiydi. Yaz kampında biraz hızını geliştirse çok iyi olacak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşallah oynayabilir. Oyundan çıkana kadar çok iyiydi. Yaz kampında biraz hızını geliştirse çok iyi olacak.
                              Hız konusu büyük oranda doğuştan gelir. Asıl üstünde durması gereken pozisyon alma konusu.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hız konusu büyük oranda doğuştan gelir. Asıl üstünde durması gereken pozisyon alma konusu.
                                Hızdan kastım hızlı düşünme. Pas vereceği kişiyi geç seçiyor sanki ve dolayısıyla ağır kalıyor biraz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim