Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okay Yokuşlu, bu sezon bir maçta en çok ikili mücadele kazanan (20) ve toplamda en ligin en çok ikili mücadele kazanan (166) oyuncusu. opta

orta saha = ikili mücadele

ikili mücadele = okay

ligin en iyi ortasahasi bizde, yillik 1,4 milyona oynuyor ve henüz bugün 23 yasina basdi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okay simdi 6 trilyon para mi kazanacak komik ama gülemiyorum
      noldu kiskandimi?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okay Yokuşlu, bu sezon bir maçta en çok ikili mücadele kazanan (20) ve toplamda en ligin en çok ikili mücadele kazanan (166) oyuncusu. opta

orta saha = ikili mücadele

ikili mücadele = okay

ligin en iyi ortasahasi bizde, yillik 1,4 milyona oynuyor ve henüz bugün 23 yasina basdi
        hahaaha mantık buysa
        ligin şuan en iyi orta sahası kadro dışı
        ve yan sahada düz koşu yapıyor

Yorum

• Bu formunun kalıcı olması dileğiyle...
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Okay çok iyi yerlere gelecek.
            Hiz konusunda biraz eksik ama komple bir orta saha.
            Insallah ingiltereye gider ilerde ve bizi en iyi sekilde temsil eder yurt disinda.

Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
            En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 20:07.
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• anlasma cok iyi. 5 yil olsaydi daha iyi olurdu

Yorum

• 3 yıl değil 2 yıl sözleşme imzalamış, zaten 1 yıl daha sözleşmesi vardı. Önceki sözleşmesinden daha tehlikeli sözleşme yapmışız. Oyuncu odaklı sözleşme olmuş. Ne olacak şimdi, eğer yıldız oyuncu olursa gelecek sezon değil sonraki sezon tekrar şimdiki gibi sözleşmesini mi düşüneceğiz ? Zam mı yapacağız, bu kez ne vereceğiz 2 milyon mu ?

Okay bizim için önemli oyuncu ama ''şu an'' yıldız değil, İstanbulluları geçtim daha 2 ay öncesine kadar bizim taraftar gelecek sezonun ilk 11 inde düşünmüyordu. İpler bizim elimizdeyken, verilen rakamda gayet güzelken ne diye kısa süreli sözleşme yaptırdılar anlamadım. En az 4 yıl desek hayır mı diyecekti ? Genç ve potansiyeli yüksek oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapılmaz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Okay 2. Devre bir tık üstüne çıktı fakat okayın şut pas hücuma katılma gibi konularda çok eksiği var.. Kesiciliği iyi olabilir de zamanında bu gözler zokorayıda iyi kesici olarak gördü..

İyi maaş vermişiz.. Gerçi ciğerci 2 milyon euro aldığı piyasa..

Yorum

• 2020 hazirana kadar Okay'ı çift hanelere avrupaya gönderip ikamesini bulamayacaksak , o gün için hedeflere yaklaşamamışız demektir.

Yorum

• Sevgili genç ve yakışıklı kardeşim Okay.

Trabzonspor'dan önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye şartlarında, ailene hatta sülalene bir ömür yetecek kadar para kazanacaksın.Bereketini gör, helali hoş olsun şimdiden.

Bilhassa İstanbul takımlarında, belki senin kalitende hatta senin yarın kadar oynamayan adamlar senden daha fazla kazanıyor olabilir.Onlara bakıp alacağın ücreti düşük bulabilirsin.İnsanoğlu, en nihayetinde insandır. Ama seni izleyen her üç gençten birinin işsiz olduğunu, geri kalanların da üç kuruşa çalıştığını, senin atacağın ya da attıracağın golleri izleyebilmek için boğazından keserek, bir şeylerden mahrum kalarak seni izlemeye geleceğini de unutma.

Futbol hayatının sonuna kadar sana sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim.Umarım bu gözümüzün nuru renklere ve şehre yaraşır şekilde hizmet edersin. Yeni sözleşmen tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        noldu kiskandimi?
                        niye kıskanıyım Trabzonspor için üzülüyorum yeteneksiz bir adama bu kadar bel bağlamak üzücü

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne gelisimi ya okay in gelisimini birakin siz kendinizi gelistirin okay a gelismis diyen antikadir
                          Antika mı olduk şimdi?

Her iyi oyuncunun değerini illa onu kaybettikten sonra mı anlayacağız?

Bu kez teşhis erken kondu ve gereken yapıldı. Bu kez biz kazançlı çıkacağız merak etme.

Yorum

• Hayırlı olsun keşke 5 yıl olsaydı

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antika mı olduk şimdi?

Her iyi oyuncunun değerini illa onu kaybettikten sonra mı anlayacağız?

Bu kez teşhis erken kondu ve gereken yapıldı. Bu kez biz kazançlı çıkacağız merak etme.
                              okay ın nasıl bir gelişim göstermesini bekliyorsunuz vallaha ben ışık göremiyorum böyle bir oyuncuya yıllık 6 7 trilyon bağlamak beni kahrediyor

Yorum

• okayın adı okayovic olsa simdi ilahdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim