Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okay için sözleşme konusunda elimizdeki artılardan en önemlileri Ekici'nin mevcut durumu ve gerek Fenerbahçe gerekse de Galatasaray'daki müthiş düşüş ve geleceğin bu iki kulüp açısından da puslu oluşu. Beşiktaş aklını çelmedikçe bizdeki muazzam sinerji de varken kulüpten ayrılması çok anlamsız olur. Açıkçası şu durumda olur da İstanbul'a transfer yaparsa ah vah edecek değilim. Durum herşeyiyle ortada.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Gol atamama konusunda çığır açtığımız bu dönemde attığın o gol çok değerliydi, teşekkürler.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Uğur'a birlikte taraftarla kavga eden, onlara küfür eden aynı Okay değil miydi?
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğur'a birlikte taraftarla kavga eden, onlara küfür eden aynı Okay değil miydi?
          maç boyu anası avradı elden ele dolaşırken bir de dışarıda insanları çekmek zorunda değiller. bizler de iyi bir halt değiliz. taraftarız diye futbolcuları her ortamda kucaktan kucağa alacağımız fikrinden uzaklaşmalıyız.
          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eleştiriyi hakediyordu
            çünkü sallantılı bir performans gösterdiği doğru
            ama Okay'da sorun başka
            oyunun iki yönü yok bu adamda

ısrarla bu maç Okay'ı takip ettim
            ve rakip yarı sahada top almaktan kaçınıyor
            kaçak oynuyor rakiplerin arasına saklanıyor
            oysa tekniği Onazi'den üstün diye övülen adam bu
            top bizdeyken sorumluluk almaması bir yana
            sürekli yana oynaması ise cabası

bakın Hamsik röportajında ne demiş
            "takımın hakimi, pas alış verişini sağlayan oyuncudur orta saha"
            ben bu minvalde yapıyorum eleştirimi
            ben de sizin gibi düşünüyorum
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maç boyu anası avradı elden ele dolaşırken bir de dışarıda insanları çekmek zorunda değiller. bizler de iyi bir halt değiliz. taraftarız diye futbolcuları her ortamda kucaktan kucağa alacağımız fikrinden uzaklaşmalıyız.
              Katılıyorum. Taraftar haklı/haksız ve futbolcu haklı/haksız tartısına girmeden, aradaki ilişkinin sağlıksızlığı için yazdım.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Iyi bir yedek olur..

Yorum

• Takımın değişmez adamı. Onur'dan sonra kadroya ilk yazılacak adam

Yorum

• Şampiyon Trabzon'un mihenk taşı.

Yorum

• yenile artık şu sözleşmeyi sıkma canımızı
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• zaman kaybetmeden imza attrilmali

Yorum

• Tarzını Adrien Rabiot'a çok benzetiyorum, bir level üste çıkabilse bu takımda zor tutarız.

Yorum

• şu haliyle methiyeler düzülecek bir oyuncu değil yine gelişme sürecinde topçuları pohpohlama hastalığınız başladı bu adamın bu halinden memnunsanız yıllarca hüseyine neden sövdünüz okayın kendini geliştirmesi lazım çok koşuyor boş koşuyor bana göre top okaya gelince hanginiz rahat rahat maç izliyorsunuz ama mbia ya geldiğinde içi ferehlıyordu insanın saçma sapan bir iş yapmaz diye bu adamlar daha gelişme aşamasında onurdan sonra okayın ismini yazarsan şampiyonluk kadrosuna 6 ay sonra ilk okayın ismini silersin o kadrodan

Yorum

• Yarın sözleşme imzalanacakmış hayırlı olsun.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Yarin 13.30'da 3 senelik imza atacakmis!!! ADAM ADAMM ADAAAAMMMMMMM!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim