Biraz daha hızlansa çok iyi bir orta saha olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
-Hüseyin Cimşir Modu Açık-İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz daha hızlansa çok iyi bir orta saha olacak
Biraz daha hızlı olsa, bir de gol atsa Real Madrid'te oynar.
-Hüseyin Cimşir Modu Kapalı-- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Gol demedim , senin çimşir modu düzgün çalışmıyor format atman lazımİlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Hüseyin Cimşir Modu Açık-
Biraz daha hızlı olsa, bir de gol atsa Real Madrid'te oynar.
-Hüseyin Cimşir Modu Kapalı-
Yaşı genç olduğu için bi ihtimal hızlanabilir belki hızlanamazsa sıradan bi oyuncu olmaktan öte gidemez.
Yorum
-
İroni yaptım aslında. Eski kaptanımıza selam niyetine.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol demedim , senin çimşir modu düzgün çalışmıyor format atman lazım
Yaşı genç olduğu için bi ihtimal hızlanabilir belki hızlanamazsa sıradan bi oyuncu olmaktan öte gidemez.
Okay ilk geldiği zaman çoğumuz yetersiz olduğu, eksiklerinin olduğu konusunda hem fikirdik. Ben de bunlardan biriydim tabi. Bu sezon ise kendini geliştirdiği bariz. Özellikle ikili mücadelelerde fiziğini kullanması çok hoşuma gidiyor. Zamanla hız, şut vb. konularda da eksikliğini giderebileceğini düşünüyorum. Zira Okay gelişime açık bir futbolcu. İnşallah çok daha iyi olacak.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Yapma hocam Okay hayvan gibi yetenekli gelecek sene banko oynarİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüdahale hirs vb sikinti yok ama bana göre ideal bir yedek oyuncusu 2010-2011 Ceyhun Gülselam gibi...Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
ozm sampiyonluga oynayamazsinİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma hocam Okay hayvan gibi yetenekli gelecek sene banko oynar
Tolgay i alabilseydik keske......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Adam hrm teknik hem güçlü. En cok kosan hep Okay. 22tane top çalıyor deli gibi basıyor. Sut atabiliyor. Daha ne yapabilir kiİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozm sampiyonluga oynayamazsin
Tolgay i alabilseydik keske...Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
masallah
okayin top keserken sert yere basmasi yüregimi agzima getiriyor
biraz daha dikkatli olmali, diz baglarini menikusunu düsünmeli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum