Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz daha hızlansa çok iyi bir orta saha olacak

Yorum

• Sözleşme konusunda sikinti olacağını düşünmüyorum çünkü adam mutlu burda olmaktan Ekici gibi değil

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz daha hızlansa çok iyi bir orta saha olacak
        -Hüseyin Cimşir Modu Açık-

Biraz daha hızlı olsa, bir de gol atsa Real Madrid'te oynar.

-Hüseyin Cimşir Modu Kapalı-
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -Hüseyin Cimşir Modu Açık-

Biraz daha hızlı olsa, bir de gol atsa Real Madrid'te oynar.

-Hüseyin Cimşir Modu Kapalı-
          Gol demedim , senin çimşir modu düzgün çalışmıyor format atman lazım

Yaşı genç olduğu için bi ihtimal hızlanabilir belki hızlanamazsa sıradan bi oyuncu olmaktan öte gidemez.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gol demedim , senin çimşir modu düzgün çalışmıyor format atman lazım

Yaşı genç olduğu için bi ihtimal hızlanabilir belki hızlanamazsa sıradan bi oyuncu olmaktan öte gidemez.
            İroni yaptım aslında. Eski kaptanımıza selam niyetine.

Okay ilk geldiği zaman çoğumuz yetersiz olduğu, eksiklerinin olduğu konusunda hem fikirdik. Ben de bunlardan biriydim tabi. Bu sezon ise kendini geliştirdiği bariz. Özellikle ikili mücadelelerde fiziğini kullanması çok hoşuma gidiyor. Zamanla hız, şut vb. konularda da eksikliğini giderebileceğini düşünüyorum. Zira Okay gelişime açık bir futbolcu. İnşallah çok daha iyi olacak.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Müdahale hirs vb sikinti yok ama bana göre ideal bir yedek oyuncusu 2010-2011 Ceyhun Gülselam gibi...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• maçın ikinci yarısında rakip ceza sahasına yakın oynadı, bütün pozisyonlarda var hoca göndermiş ileri. böyle de kullanışlı bir oyuncu. keşke daha çok yan orta gelseydi.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 21.02.2017, 21:18.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Müdahale hirs vb sikinti yok ama bana göre ideal bir yedek oyuncusu 2010-2011 Ceyhun Gülselam gibi...
                  Yapma hocam Okay hayvan gibi yetenekli gelecek sene banko oynar
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapma hocam Okay hayvan gibi yetenekli gelecek sene banko oynar
                    ozm sampiyonluga oynayamazsin

Tolgay i alabilseydik keske...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• tek eksigi hızı oda zaten bu saatten sonra gelismez ama gid gide olgunlasiyor.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ozm sampiyonluga oynayamazsin

Tolgay i alabilseydik keske...
                        Adam hrm teknik hem güçlü. En cok kosan hep Okay. 22tane top çalıyor deli gibi basıyor. Sut atabiliyor. Daha ne yapabilir ki
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Boyle Devam genc adam..
                          TRABZONSPOR

Yorum

• 1-2 seneye canavar olacak canavar.

Yorum

• 22 yaşında bi oyuncunun kariyerinde 214 maça çıkmış olması da çok ilginç sakatlık falan olmazsa rekor kırabilir

Yorum

• masallah

okayin top keserken sert yere basmasi yüregimi agzima getiriyor

biraz daha dikkatli olmali, diz baglarini menikusunu düsünmeli
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim