Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iyi hocayla iyi isler yapabilir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şu takımda ben futbolcuyum diyen bir tek Okay vardı. Bu adamı yıldız yapmak tamamen hocanın elinde.

Yorum

• Sezon başı hariç bu sezon ölü gibiydi. Bir çok maç sahada olduğunu farkedemiyorduk. Fiziğini ve kondisyonunu geliştirip oyununa daha çok agresiflik katmalı. Bu işi iyi yapan bir antrenörle ile iyi bir kamp dönemi geçirirse seneye mevkisinin vazgeçilmezi olabilir. Ersun Yanal buna uygun bir hoca diyebiliriz. Şu ana kadar söylenenler seneye bu takımda mücadele etmeyen tek futbolcunun kalmayacağı yönünde. Seneye Okay'dan iyi şeyler bekliyorum. Seneye olmazsa da zorlanmamalı. En son Soner'i bekliyorduk çünkü patlama yapması için.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Gördüğüm en kotu gelecek vaat eden oyunculardan birisi balon diyecem ama az gelir helyum balonu gibi yedigimiz en buyuk kaziklardan birisi

Yorum

• Ah Şenol Güneş ah...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• vukcevic'e benziyor fiziği. ama bir 5 kilo fazlası var ve onun kadar çevik güçlü durmuyor sahada. kamptan sonra göreceğiz gerçek potansiyelini.

Yorum

• bursaspor maçında çok iyiydin.tebrikler.böyle devam
                TEKKEBALL

Yorum

• bence yeri orası, oyunu iyi biliyor ve geriden topu çıkartırken olumlu görünüyor. fazla ileri gitmediği için ağır kalacağı pozisyonlarla karşılaşmaz ve yorulup oyundan düşme riski azalır.

okay arkadan oyunu takip edecek ve gerekli gördüğü yerde çıkışlarıyla ekstra katkı yapacak. yalnız defansif müdahalelerde dikkatli olması lazım.geçen senede çok basit hatalar yaptı. penaltıdaki müdahale çok gereksiz. alternatifi de asla aytaç olmaz. oyuna girince kaos başlar. oyun başlatmada çok acayip fark var aralarında.

Yorum

• Bugün cok begendim
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Geçen seneki kondisyon sorunu devam ediyor, ikinci yarının ortasına kadar zor dayandı sonra yine sahada yürümeye başladı ne yazık ki, bu sorununu halletmesi lazım yoksa bu yılda 90 dk.yı kolay kolay çıkaramaz.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sahanin en iyilerindendi, insallah hic bozmaz kendini.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence yeri orası, oyunu iyi biliyor ve geriden topu çıkartırken olumlu görünüyor. fazla ileri gitmediği için ağır kalacağı pozisyonlarla karşılaşmaz ve yorulup oyundan düşme riski azalır.

okay arkadan oyunu takip edecek ve gerekli gördüğü yerde çıkışlarıyla ekstra katkı yapacak. yalnız defansif müdahalelerde dikkatli olması lazım.geçen senede çok basit hatalar yaptı. penaltıdaki müdahale çok gereksiz. alternatifi de asla aytaç olmaz. oyuna girince kaos başlar. oyun başlatmada çok acayip fark var aralarında.
                          Okay orada kariyerinde zirve yaptıracak pozisyonda oynuyor bence. Hatta sürpriz çıkışlarla aynen söylediğin gibi sadece defansif değil ofansif katkı da yapabilir.

Çünkü Okay'ın bir şekilde gol becerisi de var, şutları, pozisyon alması, bitiriciliği iyi.

Bol bol William Carvalho, Tiago ve Sergio Busquets izlemeli. Hatta bu oyuncuları ezberlemeli.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şuraya not düşeyim : Daha önce bu sayfada epey değerlendirme yaptım bu da özeti olsun:
                            Okay bu hantallığı ile asla trabzonspor'da oynayacak bir futbolcu olamayacaktır.
                            Hiçbir zaman taraftarımızın veya kendisini özellikle şişirenlerin beklediği/istediği seviyeye gelemeyecektir.
                            üşenmeyip tff.org.tr den 17 takımın ön libero ve orta 8 numaralı bölgelerine baktım ve bu adamdan daha ağır olanı görmedim..
                            Umarım ben yanılırım , ve bizim ihtiyacımızı karşılar...
                            Dip not: Yerden yere vurduğumuz soner'i bile okay'dan daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum ( linç edilmeyi göze alarak içimde kalmasını istemedim)
                            hala ayni fikirdeyim.
                            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bursa maçında bana o eski hantallığını yenmiş gibi geldi,vücudu da daha bir oturmuş,Aytaç ile aynı idi geçen yıl,bu sene Aytaç'a göre Ferrari gibi hızlı göründü,inşallah bu şekil devam eder.
                              • Memento mori

Yorum

• Harikaydın böyle devam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim