Bugün iyiydi, kondisyon eksiği var takımın genelinde olduğu gibi. Yetenek olarak bu ligin altında bir yetenek değil kesinlikle. Seneye iyi çalışmalı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
İlk dakikalarda bir kaç pas hatası yaptıysa da sonradan toparladı. Bu çocukta gerçekten çok iyi bir kumaş var. Vücudunu çok iyi kullanıyor, hamleleri iyi,top kapıyor, ısırıyor, hava toplarına hakim, kilit paslar yapabiliyor. Kısaca hem defansta, hem ofansta başarlıydı bugün. Böyle devam ederse geleceği çok parlak. Bu ligi süpürür.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
Hayret nasıl da kimde Antalyadan yediğimiz ilk iki golde kendisinden bahsetmemiş. Oysa her iki pozisyonda da ceza sahası dışında Antalyasporlu oyuncu kaleyi fethetmek için mancınıkları kurarken Okay 5 metre geride olan biteni yavaş adımlarla gelerek izliyordu. Okay bu şekilde isteksiz devam ederse Steven Gerard yerine Hüseyin Çimşir olur çıkar, birisinin bu çocuğa bunu anlatması gerek. Elbetteki o maçta ve rize maçında hami yanlış 11 ile çıkmış, Okayın yanına çok koşan adam kovalayan birini koymamıştı. Okayın o pozisyonda olmaması gerektiğini herhalde o iki pozisyon çok güzel özetliyor. Okay o pozisyonun adamı değil. Okay Mehmet ile aynı yerin adamı. Ya mehmet oynar ya da okay. Ama ikisi aynı takımda o-y-n-a-y-a-m-a-z. Geçen hafta Rize maçı kadrosunu gördüğüm zaman yanımdakilere dedim hiç izlemeye gerek yok ilk yarı rize bize 3 çakar. Sebebi ise okayın bulunduğu taraf demiştim. Ama ne var ki o maçta Muhammet Demir bir ortasaha gibi çalışmış sadece y.yazıcı ve m.demirin pres oyunu ile okaya çok iş düşmemişti. Ayrıca yine Rizenin yanlış oyunu yüzünden oyun bizde kalmıştı. Ama bu hafta Muhammetin yerine oturan boğa Cardozo'nun olması, Yalnız kalan Savaşın ve Y.Yazıcının kaybolması o defansif yardımın gelmesini engellemiş, haliyle Antalyanın organize ataklarında Okayın çaresiz ve isteksiz oluşu o bölgenin çok hızlı geçilmesine neden olmuştu. Ta ki melih gibi koşan bir adamın oraya geldiği dakikaya kadar. Tabi iş işten geçtikten sonra...
Ama herşeye rağmen Okay ne kadar yanlış pozisyonda oynatılırsa oynatılsın, o bölgede oynatılıyorsan o topçuları en azından rahatsız et be kardeşim. Halısaha maçlarında karşı takımda çok rahat geçilen 40 yaş üstü adamlar varya aynen onlar gibi oynadı. İsteksiz, umursamaz, sanki 35 yaşında. Henüz 22 yaşında önünde koca bir kariyer var bu kafa ile hiç edebilir. yazık olabilir.
Yorum
-
Okay i on liberoda oynatirsan verim alamazsin shota okayi hucuma dönük 8 numara oynatiyordu ve cok verim aliyordu. Sadi ve hami okayi defansif oynatarak az kalsin kariyerini bitirecekti cocugun. Ama ersun ondan en ust duzey verimi alacaktir
Yorum
-
Okay ağır değil, fiziğine oranla gayet iyi bir hızı var; ayrıca çevik ve seri bir oyuncu. Problem 30 dakikalık bir oyuncu olması. Kondisyonu yetmiyor. Bu yüzden maçın geri kalanında kötü gözüküyor veya 10-15'er dakikalık bölümler halinde iyi oynuyor. Bunu sakatlıklara ve sistemsiz futbola bağlıyorum. Her hafta farklı oyuncuların oynadığı, hücumu berbat ve takım savunması nedir bilmeyen takımda kötü gözükmesi normaldir.
Eğer kampları iyi geçirirse ve tatilde kendine hoca tutup iyi çalışırsa seneye Yaya Toure'nin TR versiyonu olur. Önümüzdeki sezon kesinlikle forvet arkasında oynamalı. Rakibi çok kolay geçiyor ve akıllı bir oyuncu. Bitirici pasları çok rahat atıyor. Şutları da gayet iyi. İleride prese yardımcı olacak ve takıma seri futbol oynatacak kapasitede. Aslında oyunu iki yönlü de oynayabilir, rakip oyuncudan çok kolay top kapıyor, vücudunu kullanmasını öğrenmiş, aynı şekilde topu da çok rahat saklıyor bu sayede. Kendisinde saf yetenek var bu çok açık. İyi bir hocanın elinde işlenmesine ihtiyac var, Şenol Güneş'in Beşiktaş'ında yıldız olurdu.
Diğer yandan, Yusuf ve Okay'ın genç yaşta bu kadar fazla forma giymesi Türkiye şartlarında büyük bir avantajdır. Ersun Yanal elinde milli takımın vazgeçilmezi olacak potansiyeldeler. Şimdi Yusuf'tan bir yol olmaz demeyin Olcay milli takımda oynuyorsa Yusuf hayli hayli oynar. Zaten Fatih Terim de çağırmıştı Yusuf'u. İyi bir takımda Yusuf ve Okay'ın yıldızlaşacağını göreceksiniz. Sadece bu oyuncular da değil Ramazan gibi başı boş bırakılmış futbolcular kendine futbola verirse iyi bir hoca elinde bizim ligimiz için gayet iyi bir seviyeyi yakalarlar.
Yorum
-
ben selçuk gibi düşünyorum oyun stilini.yanında çok gezen dolaşan mücadele eden bir futbolcuyla birlikte takımı yönetecek, gelecek defanstan top alacak hücuma aktaracak, sonra hücuma yaklaşıp pas trafiğini yönetecek. top kapmak için iyi pozisyon alabiliyor. ama bu pas kalitesiyle mümkün değil. büyük ihtimalle koşup mücadele edince çabuk yoruluyor, toparlayamıyor ve özensiz paslar atıyor. fizik kondüsyon sıfır yani. seneye kampta bir 5 kilo verip öyle başlasın sezona duruma bakarız.
artvin'in dağlarına tesis yapsınlar. futbolcuların okjisen kapasitesi, alyuvarları artsın
bu konu için bir ara iyi diyorlardı, sonra durum tersine döndü. son durum nedir bilmiyorum.tıpçılar yadım etsin.
En son artvints tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 20:40.
Yorum
-
Okay artık bir seviye yukarı çıkma zamanı geldi. Önümüzdeki yıl senin için büyük şans. Sorumluluk al lütfen, çok çalış.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kosu mesafesi yeterli
pasif konulanma yerinde
top calmada iyi
balans ve fizik cok iyi
depar, ritim ve pas yüzdesi artmali
hava topu ekstra calismali+ sert sut"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum