Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o da bence bugün vasat olanlardandı..o kadar kötü değildi...

Yorum

• Set oyununda faydalı geniş alan oyunlarında sahada olduğunu bile unutuyoruz çoğu zaman. Biz ihtiyaca göre değil isme göre oyuncu aldıkça daha çok sıkıntı çekeceğiz. Okay biraz daha kendini geliştirip çabuklaşırsa İstanbul takımlarında baş tacı olur. Set oyunu bizim takımın genlerinde yok
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• aşırı derece relax top oynuyor buda hatayı yanında getiriyor okay ilk 3-4 maç saymassak şu formuyla şampiyonluğa oynayacak kadronun adamı değil.

Yorum

• beklenti altinda eziliyor
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Süleyman aklını falan mı karıştırıyor acaba? Ne olduysa onun gidişinden sonra oldu.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Genç oyuncu kötü oynayacak. Kötü vakitleri olacak.

Ama

Endişelendiren bu değil.

Kötü mücadele etmeyecek. Bunlar ayrı şeyler.

Yorum

• Aytaç'la Okay'ı tek başlarına bırakan öndeki milyonluk eşekler bu durumun sorumlusudur.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dünki maçta en son laf söylenecek 2 oyuncu var Okay ile Aytaç adamlar tek başlarına karşıladı tüm atakları

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aytaç'la Okay'ı tek başlarına bırakan öndeki milyonluk eşekler bu durumun sorumlusudur.
                    Yokluktan Mbia'yı stopere çekip orta sahayı boş bıraktıranlara sormak lâzım.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• dun okay'i cok kotu bulmadim. ikili mucadelelerde avantaj sagladi fizgiyle.istekliydi. ama oyle bir on taraf var ki takimda pozisyon sonlandirmiyorlar, geri donmuyorlar tempoyu ayarlayamiyorlar. cok kopuk bir takim.

sezonun basinda bu konu ile ilgili uzun bir yazi yazmistim. oyuncu performansi, sut, pas istatistigi bunlar gunluk yorumlanabilir meseleler ama oyuncu arasindaki mesafeleri ayarlamak, rakiibi karsilama plani, ataga cikma sekli, oyun merkezi agirliginin belli olmasi bunlar her gecen gun gelismesi gereken durumlar. ama bu ondeki birbrine benzer oyuncu tipiyle gelismez bu takim. bu yuzden gereken asgari transferi yapmamiz gerekiyor.siki bir takim olusturmak, oyuncular arasindaki mesafeleri ayarlamak, temel konularda ileri gitmek icin bu sart.yoksa mac kazanmak degil amac sadece. oyuncu performansini ve aliskanliklari artirmak.

oyuncu alip ne yapacaksiniz sampiyon mu olacagiz sanki, sadi idare ediyor diyen yorumculari isten kovmak lazim.daha futbolun dogasini anlayamamis, takimin surekli gelismesi gerektigini bilmeyen adamlardan spor yorumcusu olmaz.

ekonomik sebeplerle ve bir plana bagli olarak bu transferler yapilmazsa anlayisla karsilarim.ama futbol olarak kayip bir yari sezon olur. bu kayip seon ilerde bizi ekonomik olarak rahatlatacak, zaman kazandiracaksa bekleriz.ama en azindan dogru oyuncu tipleri sahada olsun. mucadele konusunda eksiklik yasamayalim bari. en azindan top rakipteyken birbirine yakin durarak pozisyon almayi aliskanlik haleine getirmeye calissin takim.
                      En son artvints tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 11:01.

Yorum

• Adam gibi bi sezon başı kampı görsün bakalım.. Hakkındaki en iyimser avuntu bu. Mevcut fizik durumu ve oyun seviyesiyle kesinlikle asgari 50 maçlık sezonun yükünü çekecek bi isim değil. Halbuki elinde bir daha asla yakalayamayacağı bi fırsat var şuan, eğer Trabzonsporda tutunamazsa bir daha sıçrama yapma şansı yok.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yokluktan Mbia'yı stopere çekip orta sahayı boş bıraktıranlara sormak lâzım.
                          YUmlu'nun degerini er veya gec anlayacakti bizim taraftar
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 2 milyon euro .

Büyük kazık.

Yorum

• Hurma ;
                              Alper
                              Okay
                              Douglas
                              Ndoye

Ayrica ben gecen yil kayserinin bir cok macini izledim okay ve alper cogu macta yedekti bakabilirsiniz arastirabilirsin okay ve alper pttde bile forma giyemiyorken biz 3 milyon £ gibi bi para verdik ilk aciklandiginda şok olmustum 1461 icindir demistim sonrasinda iste suan gercekler ortada malum
                              HURMANİN BALONU OKAY

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hurma ;
                                Alper
                                Okay
                                Douglas
                                Ndoye

Ayrica ben gecen yil kayserinin bir cok macini izledim okay ve alper cogu macta yedekti bakabilirsiniz arastirabilirsin okay ve alper pttde bile forma giyemiyorken biz 3 milyon £ gibi bi para verdik ilk aciklandiginda şok olmustum 1461 icindir demistim sonrasinda iste suan gercekler ortada malum
                                HURMANİN BALONU OKAY

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Düpedüz yalan. Açtım baktım, geçen yıl sırf ligde 31 maç oynamış, 20 tanesi ilk 11.
                                Ligin 14. haftasından sonra hep ilk 11 başlamış, hatta hiç oyundan bile çıkmamış.
                                http://www.transfermarkt.com.tr/okay...R2/verein/3205

Uydurup uydurup buraya yazmayın, siz gidin Jewath Cole, Giray Bulak filan takip edin onlar sizin yerinize yapıyor bu işi.
                                En son atomantcum tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 11:24.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim