Milli takıma gitmesi onun adına güzel. Ancak oynatılmayacaktır büyük ihtimal. İnşallah yine sakatlayıp yollamazlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Yetenekli ve kısa zamanda takımın vazgeçilmezi oldu.Fakat bu yaşta bir oyuncunun 60-65. dakikadan sonra enerjisi nasıl bitiyor.Dikkat ediyorum o dakikalardan sonra zor yürüyor adam.Hoca da fark ederek alıyor zaten oyundan.Bunu aşması şartDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
-
Okay çok değerli bir oyuncu. Bazı eksik ve geliştirmesi gereken noktalar var. Onları halleder ise hem kendisi hem biz kazanırız.
Yorum
-
Okay'ın milli takımdakilerle henüz kaynaşamadığı, hep arka planda kaldığını hissettim sanki (tabi benim kuruntum da olabilir)
Bu stresli maçları yaşaması onun adına güzel bir tecrübe idi, euro 2016 kadrosunda olup da şans bulabilirse güzel paralara gidebilir. Yeni oluşacak milli takımın iskeletinde 2 3 sene sonra yer alacağına inanıyorumBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum